Detaylar
Kim cevapladı?Xbox 360E
Üstün
Yağmur sezonu geldiğinde, kese kese dediğin 1.5 gün olmuş.
Lessra
Başarılı
Ne demek istiyorsunuz? Mersin de ki kişiler de şikayetçi 1 haftadır suları yok benim su sıkıntım yok.Yağmur sezonu geldiğinde, kese kese dediğin 1.5 gün olmuş.
Xbox 360E
Üstün
Ne demek istediğim açık, %4 barajla suyu kesmezler ise ne oluyormuş bir bak bakayım. Mersin'i bilmem ama Ankara'nın yağmur sezonu Ekim'de başlıyor, o güne kadar kesinti yaparak dayanmaları lazım. Malum, Ankara kuraklıkla meşhur.Ne demek istiyorsunuz? Mersin de ki kişiler de şikayetçi 1 haftadır suları yok benim su sıkıntım yok.
Yenimahalle taraflarında herhangi bir sorun yok. Kesinti olmadı şimdilik.
- Makaleler
- 10
Aynı şekil İzmir'de su yok. Altyapıdan dolayı değil direk yok yani. Gereksiz bir şekilde suyun israf edilmesi sonucu su fakiri olduk. Anca ye kürküm ye. Hiç geleceğe yatırım yok.
Xbox 360E
Üstün
Tatlı suları da yok ediyoruz, kimse önlem almıyor. Su koruyalım demiyorlar. Ya satılıyor ya da maden şirketi çöküyor.Aynı şekil İzmir'de su yok. Altyapıdan dolayı değil direk yok yani. Gereksiz bir şekilde suyun israf edilmesi sonucu su fakiri olduk. Anca ye kürküm ye. Hiç geleceğe yatırım yok.
- Makaleler
- 10
30 yıldır ülkede altyapıya 5 kuruş para harcanmadı çünkü seçmen yer altına döşenen boruyu göremiyordu onun yerine parklar, köprüler, yollar yapıldı. Gerekli gereksiz her yere duble yol çekildi. Şimdi dün yediğimiz hurmaların tırmalama vakti geldi. Bir tek imamoğlu COVID döneminde durumun farkına erken varıp hazır yollar boş iken çoğu altyapıyı düzeltti ve İstanbul halkına sıkıntı yaşatmıyor o kadar.
Yıl 2025 internet altyapısı ilçe merkezine 1 km yakındaki evime yeni geliyor. Fıkra bu kadar. Hem de yolu kazmak yerine çok istek olduğu için kabloyu binalardan geçirerek geliyorlar.
B 52 Stratofortress
Becerikli
Ankara'da arsenikli denilen Kızılırmak suyuna muhtaç kalmış durumdayız, zaten sorun da Kızılırmak'dan su taşıyan boru hattının patlamasından ortaya çıktı. Kızılırmak olmasa zaten hiç su yok denilebilir.
Blackraven
Üstün
Yıl 2025 internet altyapısı ilçe merkezine 1 km yakındaki evime yeni geliyor. Fıkra bu kadar. Hem de yolu kazmak yerine çok istek olduğu için kabloyu binalardan geçirerek geliyorlar.
Yıllarca süren plansız yapılaşmanın sebebi bu. Aslında olması gereken bir bölge imara açıldığı zaman oradaki bütün mülk sahiplerinden gerekli arazi terkleri direkt alınarak su, internet, doğalgaz gibi altyapıların direkt yapılması ama bizde ilk bina yapılıyor sonra altyapı geliyor sonra ikinci bina yapılıyor sonra tekrar kazılıp altyapı getiriliyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-