Bahçelievler tarafında güzel oteller var. Kızılay'dan biraz daha elit bir semt.
Kızılay'dan daha konforlu olduğunu düşünüyorum. Çankaya'da 6 ay askerlik yaptım. Kızılay kadar berbat bir yer görmedim. Bahçelievler tam fiyat/performans. Konum olarak da metro ile Kızılay arasında maksimum 10dk var. Yürüyerek 30-45dk sürebilir.

Can dostum Bahçelievler pahalı bir yerdir. Öyle fiyat / performans çok nadir denk getirirsin.

Şöyle bir ekleme yapayım 3 yıldız altı oteller aile bakanlığına bağlıdır ve genelde evlilik cüzdanı ister, 3 yıldız üstü olanlar turizm bakanlığına bağlıdır ve istemez. Ona göre ayarlayabilirsiniz. Contes'in karşısında Otel 2000 var yakın bir arkadaşımın. Niyetlenirseniz orayı öneririm.

Bahçelievler'de ikamet ediyorum buradaki otellere de yanaşmayın çoğunluğu saatlik oteller ve berbat yerler.

Bütçem 1500 civarı bir gece kalmayı düşünüyorum

Evlilik cüzdanı istiyor mu oteller?
Artık istiyorlar tabi. Arkadaşın yabancıysa yırtarsın belki. Ramazanda geliyor dahada sıkıntılı olur. Biliyorsun Ramazanda insanlar birden daha duyarlı oluyor, 11 ayın günahlarını unutmak için.

Son düzenleme:
Şöyle bir ekleme yapayım 3 yıldız altı oteller aile bakanlığına bağlıdır ve genelde evlilik cüzdanı ister, 3 yıldız üstü olanlar turizm bakanlığına bağlıdır ve istemez. Ona göre ayarlayabilirsiniz. Contes'in karşısında Otel 2000 var yakın bir arkadaşımın. Niyetlenirseniz orayı öneririm.

Bahçelievler'de ikamet ediyorum buradaki otellere de yanaşmayın çoğunluğu saatlik oteller ve berbat yerler.
Şimdi gördüm. Düşüneceğim. Teşekkür ederim.

Evlilik cüzdanı isteniyor, zamanında Kızılcahamam da kız arkadaşımla beni evlilik cüzdanı gerekiyor diye hiçbir otel almamıştı. Sokakta kalmamak için daire tutmuştuk.
Muhafazakar oteller yerine adam akıllı işini yapan kaliteli oteller tercih ederseniz sorun olmaz.
Tuttuğun daireyi hatırlıyor musun? Memnun muydun?

Son düzenleme: