Detaylar
Kim cevapladı?Google'da hotelin adını arat en uygun hangisinde çıkıyorsa oradan yap. Hepsi zaten turizm bakanlığından yetkili ve güvenilir siteler. Siteden yapmadan önce hoteli arayıp onlardan da fiyat al bazen daha uyguna yapıyorlar.
Jolly.
Kaandrick Lamar
Yetkin
Sektörün içerisinden biri olarak; acente tercih edin. Fiyat daha uygun çıkabilir, indirim yapma ihtimalleri olabilir.
YunaUK
Becerikli
Sektörün içerisinden biri olarak; acente tercih edin. Fiyat daha uygun çıkabilir, indirim yapma ihtimalleri olabilir.
Acente derken anlamadım. Ayrıca Trivago güvenilir sayılır mı ve otel tuttuğumda sorun yaşar mıyım?
Kaandrick Lamar
Yetkin
Fiziksel Acente. AVM'lerde bulabilirsiniz.Acente derken anlamadım. Ayrıca Trivago güvenilir sayılır mı ve otel tuttuğumda sorun yaşar mıyım?
Acentede çalışan birisi olarak tavsiyem fiziki acentelerden rezervasyon yapman. Çünkü herhangi bir sorun yaşarsan karşında muhatap bulursun. Mesela bir müşterimiz kartına puan alamadı, günlerce onunla uğraştık. Online olsa bu kadar dikkate alınacağını sanmıyorum. Her acenteyi de tavsiye etmem, mutlaka kurumsal olanları tercih edin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-