Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Arkadaşlar Cuma günü yaklaşık 10 saatlik bir uzun yola çıkacağız. Bu 10 saat içerisinde uyumayı düşünmüyorum. Sıkılmadan yapabileceğim aktivite önerir misiniz? Not: Bilgisayarımı almayacağım.

Şu an aklımda olanlar:
  • Kitap okumak
  • Müzik dinlemek
  • Telefondan Superkickoff oynamak
  • X'te gündemi takip etmek
Bunları muhtemelen 10 saatin 3 saatinde yaparım. Geri kalan 7 saati de bir aktiviteyle doldurmam gerekiyor.

Kitap okursun miden bulanır uyursun, müzik dinlersin kafan boşalır uyursun, telefon ile oynarsın miden bulanır ve yine uyursun. X'te gündemi takip edersin gündem biter şaşırtıcı ama yine uyursun. Her şeyin sonu uyumak ile bitecek... Bence kaderini kabullen.
Geçen sene uyumadım hocam.

Arkadaşlar cuma günü yaklaşık 10 saatlik bir uzun yola çıkacağız. Bu 10 saat içerisinde uyumayı düşünmüyorum. Sıkılmadan yapabileceğim aktivite önerir misiniz? Not: Bilgisayarımı almayacağım.

Şu an aklımda olanlar:
  • Kitap okumak.
  • Müzik dinlemek.
  • Telefondan superkickoff oynamak.
  • X'te gündemi takip etmek.
Bunları muhtemelen 10 saatin 3 saatinde yaparım. Geri kalan 7 saati de bir aktiviteyle doldurmam gerekiyor.

Tetris al yolda oyna.

Arkadaşlar Cuma günü yaklaşık 10 saatlik bir uzun yola çıkacağız. Bu 10 saat içerisinde uyumayı düşünmüyorum. Sıkılmadan yapabileceğim aktivite önerir misiniz? Not: Bilgisayarımı almayacağım.

Şu an aklımda olanlar:
  • Kitap okumak
  • Müzik dinlemek
  • Telefondan Superkickoff oynamak
  • X'te gündemi takip etmek
Bütün Spider-man filmlerini izlemek.

Rick and Morty izle veya komedi-aksiyon dizi veya film izle; bitirim ikili serisi veya chuck. Overthink yaptıracak seylere gerek yok Her türlü uyursun. :D

Bende cuma günü yola çıkıyorum tatile. Benim daha çok saat olarak. Uzun yolu da hiç sevmem.