Lemrado

Uzman
Merhaba, Ankara'da elden teslim edip alabileceğim güvenilir, detaylı kasa bakımı yapan profesyonel bir firma var mı?

Sistem özellikleri:
  • Anakart: MSI MAG X670E Gaming Plus Wifi
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
  • Ekran kartı: GALAX RTX 4070 Ti Süper
  • RAM: Lexar Ares RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz
  • Soğutma: MSI MAG Coreliquid E360 360 MM
  • Depolama: Kingston Fury Renegade 2 TB PSU: Corsair RM850 E
  • Kasa: ASUS TUF GAMING GT502
  • Klavye: Asus ROG Strix Scope II 96
  • Mouse: Logitech G G305 Lightspeed
  • Kulaklık: Razer Barracuda X (2022)
  • Monitör: Gigabyte M27Q2 ICE 27" 1 ms 2K Pivot IPS 200 Hz
  • Monitör 2: Cbox 2360f Gaming 144 Hz 24"

Ben bakarım getir :D(!)

Toz temizliği ve termal macun değişimi dışında bir şey istemiyorsunuz zannımca?

Hocam toz temizliği macun değişimi kablolama (pek içime sinmemişti ilk yapıldığında) Aslında çok kirli bir sistem değil ara sıra kendim saç kurutma makinesiyle ve fanların erişebildiğim bölgelerine falan temizlik yaparım ama şöyle işini gerçekten profesyonel yapan bir yer varsa baştan aşağı tertemiz bir bakıma sokmak isterim o yüzden sordum.

Hocam toz temizliği macun değişimi kablolama (pek içime sinmemişti ilk yapıldığında) Aslında çok kirli bir sistem değil ara sıra kendim saç kurutma makinesiyle ve fanların erişebildiğim bölgelerine falan temizlik yaparım ama şöyle işini gerçekten profesyonel yapan bir yer varsa baştan aşağı tertemiz bir bakıma sokmak isterim o yüzden sordum.
Hocam kablolamayı iyi para vermediğiniz sürece kimse kendi sistemi gibi özene özene yapmaz.

Ankara'da popüler olarak Baburtech biliyorum Kızılay'da olmalıydı. Yani bunun için haritalar girip bilgisayar servis yazıp ona göre araştırma yapmak lazım. Ben de mesela Laptop için İstanbul'da birisini haritalarda gezinerek buldum. Baktım yorum sayısı fazla yıldızı da 5 yıldıza yakın keşfettiğim adama yaptırdım.