Kyosuke00

Becerikli
2 yıldır hiç bakım yapmadım. Sadece kasanın içindeki tozu alıyorum. Macunları yenilememe gerek var mı? Sıcaklık değerleri hâlâ normal. Mesela RDR 2 oyununda en yüksek ayarlarda ekran kartım 60 derece, işlemcim ise 50–60 dereceler arasında dolaşıyor. Stres testi yaptığım zaman da işlemcim 50–60 derecelere çıkıyor. Sizce bakıma gerek var mı?

2 yıldır hiç bakım yapmadım. Sadece kasanın içindeki tozu alıyorum. Macunları yenilememe gerek var mı? Sıcaklık değerleri hâlâ normal. Mesela RDR 2 oyununda en yüksek ayarlarda ekran kartım 60 derece, işlemcim ise 50–60 dereceler arasında dolaşıyor. Stres testi yaptığım zaman da işlemcim 50–60 derecelere çıkıyor. Sizce bakıma gerek var mı?

Değerler iyi görünüyor ama yinede sistem bilgisi verir misiniz?

Macun değişimine gerek yok. Sıcaklıklar 80 derece üstüne çıkmıyorsa macun değiştirmenin bir anlamı kalmıyor.
Zaten 80-85 derece altında throttle olmuyor işlemci veya ekran kartı.

Eğer sıcaklıklarda bir problem yoksa devam edebilirsiniz ki yok zaten. Parçalarınızı yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz. Eğer içinize sinmezse bakım yapabilirsiniz ama pek gerek yok gibi şu an.

Dosya Ekleri

• IMG_0201.webp
    IMG_0201.webp
    314,3 KB · Görüntüleme: 32