4 cephenin 4 farklı kot yapısı olan bir şehir. Bir cephede -4'e inince balkon var. Diger cephede -4'de bahçe var :hehehe: Yokuşu ve merdiven basamakları bitmez. Onun dışında belirli bölgelerde toplu taşıma zayıf. 2-3 aktarma yapabilirsiniz. Metro varsa keyifler gıcır.

Garip şekilde tüm her şey bürokrasiye uygun ilerler. AVM dışında pek aktiviteniz yok. 1 haftada çoğu yeri gezip kendinizi AVM seçerken bulabilirsiniz. Kışları ayazdan, yazları güneşten esmerleşme garantisi sunar. Trafikte çakarlı araçlardan bunalırsınız. Bana göre keyifli bir şehir değil. Sanki gri bir karakteri var. Yeşillik arayınca belirli park ve göl hariç bulamıyorsunuz.

4 cephenin 4 farklı kot yapısı olan bir şehir. Bir cephede -4'e inince balkon var. Diger cephede -4'de bahçe var :hehehe: Yokuşu ve merdiven basamakları bitmez. Onun dışında belirli bölgelerde toplu taşıma zayıf. 2-3 aktarma yapabilirsiniz. Metro varsa keyifler gıcır.

Garip şekilde tüm her şey bürokrasiye uygun ilerler. AVM dışında pek aktiviteniz yok. 1 haftada çoğu yeri gezip kendinizi AVM seçerken bulabilirsiniz. Kışları ayazdan, yazları güneşten esmerleşme garantisi sunar. Trafikte çakarlı araçlardan bunalırsınız. Bana göre keyifli bir şehir değil. Sanki gri bir karakteri var. Yeşillik arayınca belirli park ve göl hariç bulamıyorsunuz.
Yokuşlu olan yerlerin öyle oluyor oralarda da yaşanmaz hocam. Nefes nefese kalıyor insan 😀

Ulasimi kolay ve ucuz olan, her yeri dag bayir olan, sosyal aktivitesi bol bol ve ucuz hatta bedava olabilen, gezilecek yerleri olan, binalarin onunden bakinca 3 katli arkasindan bakinca 23 katli oldugu, on cepheden kot 2'nin yer altinda; arka cephede kot ikinin diger binanin catisindan daha yuksekte olabildigi, keko tarzi insanlarla multecilern bolca bulundugu, seni Rus kitaplarinda gibi hissettirebilecek (ozellikle kisin Ulus'a giderseniz kendinizi St. Petersburg'da bir Rus Klasigi karakteri olarak hissetmeme ihtimaliniz yoktur), asiri degisik modifiye ve kornaya sahip pavyon-dolmuslarla ulasimin saglandigi, benim en sevdigim ikinci sehir olan Ankara cok guzeldir.

Yakında Ankara'ya taşınabiliriz. Bir arkadaşım var Ankara'ya hep Avrupa Havası olan bir şehir diyor. Gelişmiş bir şehir diyor. Ankara nasıl bir şehir?

Arkadasiniz sallamis. Yozgat ile Ankara'yi bile karsilastirdigim zaman Ankara'nin baskent itemlerini kullanabiliyor olusu disinda ben gelismislik acisindan fark goremiyorum.

İlk gitmemde kayboldum diye 15 kilometre kadar yol yürüdüm.

Ankara'da kaybolmak icin ozel bir seyler yapmak falan gerekiyor. Nasil becerdiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankara'da kaybolmak icin ozel bir seyler yapmak falan gerekiyor. Nasil becerdiniz?

Arkadaşa uydum fakat o da yabancısıymış. Koca otobanda yürümüştük, hiç hatırlanası anılarımdan değildir kabul ediyorum 😅

Bir Teknokent üzerinde toplantımız vardı fakat yanlışına gidince diğerine saatlerce yürümüştük...