O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.596 3 Kasım 2024 #1 Ankara Hani özlersin içinde olsan bile, Anılar sımsıcak. Perdeyi kapatma n'olur, Gözlerini görmem gerek. Kendimce amatör şiirler yazıyorum. Bazılarını anlık aklıma geldikçe burada yayınlıyorum, teşekkürler.
Ankara Hani özlersin içinde olsan bile, Anılar sımsıcak. Perdeyi kapatma n'olur, Gözlerini görmem gerek. Kendimce amatör şiirler yazıyorum. Bazılarını anlık aklıma geldikçe burada yayınlıyorum, teşekkürler.
Geraltın kılıcı 44 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.584 Çözümler 19 Beğeniler 3.781 Yer Cintra 3 Kasım 2024 #2 Oltran dedi: Ankara Hani özlersin içinde olsan bile, Anılar sımsıcak. Perdeyi kapatma n'olur, Gözlerini görmem gerek. Genişletmek için tıkla... Çocukluğunu Ankara'da geçirmiş birisi olarak kesinlikle algı yapılıyor. Kışları arka tarafımız donuyordu. Bir yaz var Adana halt işlemiş!
Oltran dedi: Ankara Hani özlersin içinde olsan bile, Anılar sımsıcak. Perdeyi kapatma n'olur, Gözlerini görmem gerek. Genişletmek için tıkla... Çocukluğunu Ankara'da geçirmiş birisi olarak kesinlikle algı yapılıyor. Kışları arka tarafımız donuyordu. Bir yaz var Adana halt işlemiş!
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.596 3 Kasım 2024 #3 Geraltın kılıcı dedi: Çocukluğunu Ankara'da geçirmiş birisi olarak kesinlikle algı yapılıyor. Kışları arka tarafımız donuyordu. Bir yaz var Adana halt işlemiş! Genişletmek için tıkla... Herkesin şehri kendine özel hocam Ankara benim için özeldir mesela her ne kadar berbat şeyler yaşamış ve yaşıyor olsam dahi.
Geraltın kılıcı dedi: Çocukluğunu Ankara'da geçirmiş birisi olarak kesinlikle algı yapılıyor. Kışları arka tarafımız donuyordu. Bir yaz var Adana halt işlemiş! Genişletmek için tıkla... Herkesin şehri kendine özel hocam Ankara benim için özeldir mesela her ne kadar berbat şeyler yaşamış ve yaşıyor olsam dahi.
Geraltın kılıcı 44 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.584 Çözümler 19 Beğeniler 3.781 Yer Cintra 3 Kasım 2024 #4 Oltran dedi: Herkesin şehri kendine özel hocam Ankara benim için özeldir mesela her ne kadar berbat şeyler yaşamış ve yaşıyor olsam dahi. Genişletmek için tıkla... Beni Ankara'ya gömsünler diye rüşvet verdin.
Oltran dedi: Herkesin şehri kendine özel hocam Ankara benim için özeldir mesela her ne kadar berbat şeyler yaşamış ve yaşıyor olsam dahi. Genişletmek için tıkla... Beni Ankara'ya gömsünler diye rüşvet verdin.