SF26

Üstün
Devrimci Gençlik Dernekleri ve radikal solcu oluşumların destekçileri ile Türkçü oluşumlar(Genellikle Atatürkçü) arasında olay çıktı. İki tarafın temsilciliklerinin videolarını paylaşacağım.

Dayağı yiyen taraf DGD'li arkadaşlarımız olmuş, sağlam dövmüşler.

Sanki onlar gibi insan katlediyoruz, faşizmmiş yok ya😑

Bunlar kadar ezik varlıklar yok hocam. Kendilerini açıktan biz PKK'lıyız diyerek ifade edebilme cesareti olmayan terör tohumları bunlar. Savundukları şeyin bile adının altına giremeyecek kadar korkaklar.

Alttakiler birbirlerini yer, üsttekiler servetlerine servet katar. Sözün bittiği yerdeyiz.

Alttaki ve üstteki yok hocam artık. Türkçüler, vatanını hiçbir haine böldürmemek için çabalayanlar ve kimin emrinde oldukları belli olmayan bazı yöneticiler ve bu kendini devrimci olarak nitelendiren ama PKK uzantısı olan mahluklar var.

Alttaki ve üstteki yok hocam artık. Türkçüler, vatanını hiçbir haine böldürmemek için çabalayanlar ve kimin emrinde oldukları belli olmayan bazı yöneticiler ve bu kendini devrimci olarak nitelendiren ama pkk uzantısı olan mahluklar var.
Şu anda Türkçüleri temsil etmesi gereken MHP tam tersini yapıyor. Üst kademeden biri bile terörist diyemiyor. Asıl üsttekilere sormak lazım. Ben 2 tarafın da vatan haini olduğunu düşünmüyorum. Üsttekilerin dolduruşuna gelmiş genç sürüleri görüyorum.

Şu anda Türkçüleri temsil etmesi gereken MHP tam tersini yapıyor. Üst kademeden biri bile terörist diyemiyor. Asıl üsttekilere sormak lazım. Ben 2 tarafın da vatan haini olduğunu düşünmüyorum. Üsttekilerin dolduruşuna gelmiş genç sürüleri görüyorum.
Gençlik örgütleri de kêza öyle.

Türkçülerin kendilerine bir temilci araması gerektiğini düşünmüyorum ya da bir partinin altında birleşmeleri gerektiğini. MHP kendini yıllar önce AKP ile ittifaka yönelerek rengini belli etti. Dolduruşa geldiğini düşünüyor olmanızda bir hata bulmuyorum ama doğru da bulmuyorum. Apoya *** demek birilerinin zoruna gidiyorsa, Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye ses duymaları suratlarını düşürüyor ve morallerini bozuyorsa bu topluluk sadece dolduruşa gelmiş bir topluluk değildir bence. Niyetleri fazlasıyla bellidir.

Sosyal medya kullanmadığım için olay ne bilmiyorum ama 80'lerdeki olaya benziyor, devletin buna bir el atması lazım, ergenler böyle konulara çok meraklılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal medya kullanmadığım için olay ne bilmiyorum ama 80'lerdeki olaya benziyor, devletin buna bir el atması lazım, ergenler böyle konulara çok meraklılar.

O kadar şiddetli bir olay değil hocam. Her gün sokakta görebileceğiniz boyutta bir kavga. Gereken önlem alınmış gibi duruyor zaten Çevik Kuvvet orada. Tabii daha da şiddetlenir mi bilmem.

Türkçülerin kendilerine bir temilci araması gerektiğini düşünmüyorum ya da bir partinin altında birleşmeleri gerektiğini. MHP kendini yıllar önce AKP ile ittifaka yönelerek rengini belli etti. Dolduruşa geldiğini düşünüyor olmanızda bir hata bulmuyorum ama doğru da bulmuyorum. Apoya *** demek birilerinin zoruna gidiyorsa, Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye ses duymaları suratlarını düşürüyor ve morallerini bozuyorsa bu topluluk sadece dolduruşa gelmiş bir topluluk değildir bence. Niyetleri fazlasıyla bellidir.
Şiddetin sonucunda kimse mutlu ayrılmıyor işte :( Dünya acımasız diyelim. Partileşmeyen hiçbir oluşum siyasette güç elde edemez. Eğer farklı şekilde elde ederse terörizme kaymaya başlıyor. O yüzden ben bu olayların hiç yaşanmaması taraftarıyım.