Şiddetin sonucunda kimse mutlu ayrılmıyor işte :( Dünya acımasız diyelim. Partileşmeyen hiçbir oluşum siyasette güç elde edemez. Eğer farklı şekilde elde ederse terörizme kaymaya başlıyor. O yüzden ben bu olayların hiç yaşanmaması taraftarıyım.

Bu olayların yaşanmaması için mecliste apo konuşulmaması, Doğu illerinde kürdistan sloganlarının atılmaması, ifade özgürlüğü bahane edilerek terör seviciliği yapılmaması gerekiyor. Ne zaman ki bu dediklerim olur o zaman bu olaylar yaşanmaz hocam. Oldu ki bu dediklerim katlanarak arttı o zaman o partileşmeyen oluşum, isteyerek ve gönüllü olarak bu itleri temizlemeye kalkar. Umarım yaşanmaz demek isterim ama bazı adımlar atmak için bazı şeyleri yaşamak gerekir diye düşünüyorum.

O kadar şiddetli bir olay değil hocam. Her gün sokakta görebileceğiniz boyutta bir kavga. Gereken önlem alınmış gibi duruyor zaten Çevik Kuvvet orada. Tabii daha da şiddetlenir mi bilmem.
Kolektif ve DGD'nin diğer oluşumları diğer şehirlerde de celallenir, sonuç da belli: Atatürkçü gençlik gene dövecek.
1283 RUHUYLA!

Kolektif ve DGD'nin diğer oluşumları diğer şehirlerde de celallenir, sonuç da belli: Atatürkçü gençlik gene dövecek.
1283 RUHUYLA!

Hayır bari bir işe yarayın değil mi? Ne gücünüz var ne çoğunluksunuz ne kavga etmeyi biliyorsunuz ne de az buçuk cesaretiniz var. Sanırım sadece dayak hoşlarına gidiyor.

Üniversiteler'de bunlari yapanlarin ogrencilikleri iptal edilmeli diye kanun cikarilmali. Orays okumaya geliyor millet benim kac tane arkadasim universiteyi birakmak zorunda kaldi parasi yok diye. Inanin orada ne kadar zorla okuyan ogrenci var bir de bunlarin bagrislarini duyuyorlar. Bu dusunce ozgurlugu falan degil egitim yeridne bagirmak. Gidin sokakta meydanda ne yapiyorsaniz yapin. Ama halktan dayak yiyince aglamayin. Bulmuslar gariban toplulugu bagirip duruolar ucuz esegi bulmuslar gibi. Bu arada o fasit diye bagiran topluluk nedir bilmiyorum ama yanlış.

DGD, 19 Mart protestolarında da vardı o zamanlar Türkçülerle yan yana gelmek zorunda kaldılar. Sorarım size orada niye kardeşken sonrasında kalleş oldular? Şu vakitten sonra bükemedikleri eli öpenler vatana hiçbir katkı sağlamaz. Ülkemin komünisti keşke biraz Nurullah Efe Ankut'tan feyz alsa.

Son düzenleme:
Millete faşist derler, en ufak fikir ayrılığında saldırı başlatan taraf olurlar. Sol sağ kavgasında yaptıkları kahvehane baskınları, Türk bayrağı açan öğrencilere saldırmaları, söylenecek çok söz var.
Terörizmden işlem görmeli bunlar. Birisi Apo'nun sloganını kullanınca sıkıntı yok, ama birisi Türk'ü savunduğunda linçleniyor.
Ki bu apo bebeklere kadar cinsel istismarda bulunmuş, ama hayranları eksilmiyor ortadan hala sloganları kullanılıyor.
Millete faşist deyip gerçek faşistliği yapanlar bunlar, ne yönettikleri devletten hayır gelir ne oldukları yerden. Faşizm de zaten bunların görüşten türedi. Mussolini'de eski sosyalist, ekonomik yapıları da benzer. Mahkeme kurup sallandırmak lazım bunları meydanda.
Türk'le derdi olanın sallandırılması vacip.

21. yüzyılda ideoloji kavgasıyla gereksiz işler. 80’li yıllar gibi görüntüler yaşanmış.

Bu ve benzeri görüntüleri “sağcılar solcuları dövmüş, haha” seviyesine indirmek komedi. İki tarafta birbirine karşı faşistliğini gizlememiş.