Ankara'da 4000 TL Bütçe İle Klavye Alabileceğim Mağaza Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan absurtnerd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 246
Bütçe
4000

absurtnerd

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, Ankara'dayım. Mağazalardan: İtopya, VatanBilgisayar, MediaMarkt ve aklınıza gelen mağazalar olmak üzere 4000 TL bütçeyle bugün bir mekanik klavye alacağım. Bugün almam şart, özel sebeplerim var. Dolayısıyla fiziksel olarak gidip alabileceğim, özellikle yazılım alanında rahat ettirecek bir mekanik klavye önerisi istiyorum.

Vatan veya MediaMarkt'tan şahsen almazdım. Ucuza bir şey sattıklarını görmedim. Ancak İtopta ve türevi mağazalar genellikle oyuncu dostu olup zaman zaman yayıncılar ile birlikte güzel kampanyalar yapabiliyorlar. Tercihimi İtopya'dan yana kullanırdım.

İtopya Söğütözü Batuhan bey veya Oğuzhan bey size yardımcı olacaklardır. Zamanında kurumsal ihtiyaçlarımın hepsini oradan karşıladım. Eğer giderseniz selamımı da iletirseniz çok sevinirim KAY Teknoloji a.ş. adına

Hocam aslında bakarsanız Itopya'ya daha sıcağım ama klavyenin kendisiyle alakalı da bir öneriniz olur mu?

Hocam aslında bakarsanız Itopya'ya daha sıcağım ama klavyenin kendisiyle alakalı da bir öneriniz olur mu?
Tam da konuya bakıyordum mağaza önerisi mi istedi yoksa klavye önerisi mi diye zira başlık mağaza diyor hocam. Klavye hakkında güncel bilgim yok yanıltmak istemem.

Bulursan sidewinder X6, G19, EVGA Z10 gibi klavyelere bak. G19s kullanıyorum ve bir yazılımcı olarak çok memnunum. Microsoft'un klavyeleride çok güzel ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…