Makaleler
13
Yer
Bolu Dağı Tüneli
Gün geçmiyor ki kötü bir haberle günü noktalamayalım.
Ankara'da polis memuru Melih Okan Keskin'in bir grup insan tarafından kavgada linç edilerek öldürülmesi. Polis, olayın sonucunda beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Bir Avrupa markası olan TÜV, kendi memleketinde böyle bir skandala, rezilliğe imza atabilecek miydi sizce?

İnanılmaz sinir bozucu bir olay. Başından sonuna kadar tek bir yumruk sallamayan adamı 20-30 kişi toplaşıp darp ederek beyin kanaması geçirtmişler. Ağır kansız bunlar. Vatandaşlıktan çıkarılsalar yeridir. Bunlar Türk kimliği taşımayı hak etmiyorlar.

Son düzenleme:
Gün geçmiyor ki kötü bir haberle günü noktalamayalım.
Ankara'da polis memuru melih okan Keskin'in bir grup insan tarafından kavgada linç edilerek öldürülmesi. Polis, olayın sonucunda beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Bir Avrupa markası olan tüv, kendi memleketinde böyle bir skandala, rezilliğe imza atabilecek miydi sizce?

Sussam olmuyor söylesem tesiri yok
Ne diyelim Allah rahmet eylesin
Olan şöyle insanlara oluyor ya
Bir an içimi öyle bir öfke alıyor ki

Kısasa kısas sisteminin bence olması gerektiğini düşünüyorum. Laik olarak kalsın devlet ama yanına da böyle şeyler olsun. Hırlı hırsız tecavüzcüsü hırtı en azından gözle görülür azalmış olur.

Kısasa kısas sisteminin bence olması gerektiğini düşünüyorum. Laik olarak kalsın devlet ama yanına da böyle şeyler olsun. Hırlı hırsız tecavüzcüsü hırtı en azından gözle görülür azalmış olur.
Sen ilk önce kanunları uygula teröriste af çıkarma bak bakalım nasıl kuzu gibi uysallaşıyorlar.

Hem "çalıyorlar", hem "darp ediyorlar". Söylenecek çok şey var, ama uyarı almaktan sıkıldığım için söyleyemiyorum. Allah'tan bulsunlar. Bundan sonra araç muayenesine gidecekler hiç değilse kendini savunmak için en azından bir bıçak falan alsın. (Savunma amaçlı). TÜVTÜRK çalışanlarının %90'ı böyle çakallıklar yapıyor.

Son düzenleme: