Cidden şans eseri yaşıyoruz şu ülkede ya. Hayır geri vitesle ileri vitesi nasıl karıştırabilirsin? Yolda yürürken gözünüzü 4 değil 8 açın dostlar, her an pisi pisine sakatlanabiliriz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Şu hayatta gerçekten korktuğum iki şey vardır.
- BIOS güncellemesi yaparken elektrik kesilmesi
- Kadın sürücüler
Denilecek çok şey var.
Bunun çoğuna forum kuralları izin vermiyor.
Bunun çoğuna forum kuralları izin vermiyor.
Bu forumda çıkmaz belki ama diğer mecralarda mutlaka çıkar abi. Yüzde yüz diyorum bak.Cinsiyetçilik üzerinden duyar yapacak çıkar mı acaba?
Benim merak ettiğim geri vites ile 1. vitesi karıştırması, istesen de yapamazsın yani birbirine en zıt yönler.
Gaza dokunduktan 2 saniye sonra yürüyen bir teneke ile bunu yapmış olması ayrı bir rezillik. Olan yine masum insana olmuş.
HDDKullanıyorum
Üstün
Şu hayatta gerçekten korktuğum iki şey vardır.
- BIOS güncellemesi yaparken elektrik kesilmesi.
- Kadın sürücüler.
İlk korkunun çözümü yıllardır var ama ikincisi hakkında kimsenin fikri yok.
Benim merak ettiğim geri vites ile 1. vitesi karıştırması, istesen de yapamazsın yani birbirine en zıt yönler.
Ferrari versen binanın içinden de geçerdi. Bunun ehliyetini alacaksın. Arabayı da bağlayacaksın. Arabayı değerinin yarısını öderse alabilsin. Daha neler yapılırda neyse. Umursayan yok. Kadın umarım iyidir.
creazy
Başarılı
Cinsiyetçilik üzerinden duyar yapacak çıkar mı acaba?
Açıkçası kadın cinayetleri olunca ya da bu olayın tam tersi olduğu zaman. Cinsiyetçilik algı ve duyar yapılıyor. Bizzat şahit oldum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-