Daha yeni sıfır kolla mangaldan geldim hava güllük gülistanlık idi. Şimdi ise gök korkunç gürlüyor, etraf yıkılıyor sanki. Pencereden kafamı çıkardığım gibi abartısız söylüyorum 2 saniyede duşumu da aldım.
Durmadan çakan mor şimşekler etrafı aydınlatıp gece gece gündüz yaşatıyor, ağaçlar rüzgarla dans ediyor. Sigaramla beraber açtım Rammstein - Sonne, herkes gibi dışarıyı izliyorum.
Daha yeni sıfır kolla mangaldan geldim hava güllük gülistanlık idi. Şimdi ise gök korkunç gürlüyor, etraf yıkılıyor sanki. Pencereden kafamı çıkardığım gibi abartısız söylüyorum 2 saniyede duşumu da aldım.
Durmadan çakan mor şimşekler etrafı aydınlatıp gece gece gündüz yaşatıyor, ağaçlar rüzgarla dans ediyor. Sigaramla beraber açtım Rammstein - sonne, herkes gibi dışarıyı izliyorum.
Durmadan çakan mor şimşekler etrafı aydınlatıp gece gece gündüz yaşatıyor, ağaçlar rüzgarla dans ediyor. Sigaramla beraber açtım Rammstein - Sonne, herkes gibi dışarıyı izliyorum.
Yolda kaldım. Arabanın tekeri Çayyolu tarafında rögar kapağının içine girdi. Çekiciyi beklerken çok fena ıslandım. O arayı hatırlamak bile istemiyorum zaten.
Geçen olan selden sonra ilk kez böylesini gördüm. İşin kötüsü geçenki sele evde yakalanmıştım, bunda trafiğin tam ortasında yakalandım. Bir de üstüne 20 dakika çekiciyi bekleme mevzusu oldu o ayrı..