1538

Üstün
Makaleler
7
Daha yeni sıfır kolla mangaldan geldim hava güllük gülistanlık idi. Şimdi ise gök korkunç gürlüyor, etraf yıkılıyor sanki. Pencereden kafamı çıkardığım gibi abartısız söylüyorum 2 saniyede duşumu da aldım.
Durmadan çakan mor şimşekler etrafı aydınlatıp gece gece gündüz yaşatıyor, ağaçlar rüzgarla dans ediyor. Sigaramla beraber açtım Rammstein - Sonne, herkes gibi dışarıyı izliyorum.

Daha yeni sıfır kolla mangaldan geldim hava güllük gülistanlık idi. Şimdi ise gök korkunç gürlüyor, etraf yıkılıyor sanki. Pencereden kafamı çıkardığım gibi abartısız söylüyorum 2 saniyede duşumu da aldım.
Durmadan çakan mor şimşekler etrafı aydınlatıp gece gece gündüz yaşatıyor, ağaçlar rüzgarla dans ediyor. Sigaramla beraber açtım Rammstein - sonne, herkes gibi dışarıyı izliyorum.

Şu mor şimşek korkutucu ama bir yandan çok güzel duruyor.

Durmadan çakan mor şimşekler etrafı aydınlatıp gece gece gündüz yaşatıyor, ağaçlar rüzgarla dans ediyor. Sigaramla beraber açtım Rammstein - Sonne, herkes gibi dışarıyı izliyorum.

Yolda kaldım. Arabanın tekeri Çayyolu tarafında rögar kapağının içine girdi. Çekiciyi beklerken çok fena ıslandım. O arayı hatırlamak bile istemiyorum zaten.

Yağmuru da yedik umarım hasta olmayız :D
Keyfi şu şekil çıkasım var:

Raining Gene Kelly GIF by filmeditor

Biz de Antalya’da sıcak yüzünden kafayı dışarı çıkaramıyoruz. Güneşin gitmesi de işe yaramıyor.

Ankara’dan bir arkadaş hayatımda böyle şimşek görmedim diyor.:)
Doğru demiş, açıkçası ben de görmedim.

Şehri iyice distopik yaptı bu hava. Mükemmel.