Ankara'da gerici bir şahıs, durakta bekleyen genç kızın giyimine laf etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan creazy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 456
  • Etiketler Etiketler
    ankara
Mini etek giymiş diye mi? Cidden mi? Kapalı birine bu yapılsa o adama neler yapılacaksa ona da bu yapılsın.

Aynı zamanda “başörtülü bacılarıma saldırdılar!” diyenler bu tayfa. Dünyaya bu şekilde gelip gitmek de ayrı bir şey, sahi bu insanlar neden yaşıyorlar?

Son düzenleme:
Ayyaş olup elaleme sataşmak cıplak olup dolasmaktan cok daha asagilayici. Orada olaydim o yaratık benim oldugum alanda bagira bagira erkeklik yapsa agzina saglam bir yumruk yerdi zavalli. Dunyanin en acinasi yaratigi. Tam dayaklik. Sirf zevkine doverdim bunu ve normal bir sekilde dovmezdim evire cevire doverdim. Bunu hak ediyor. Yanimda böyle bagira bagira birilerinin olmasindan aşırı sinirileniyorum. Bunlara bu gazı ve cesareti verenler utansin. Yarin onlarinda kizlarina burka giymiyor diye saldidir bu.

İfadeler: GRL
Böyle şeyleri şehrin merkezi olan yerlerde görmek çok normal. Kadıköydeki bir kızı mesela Sultanahmet'e, eyüp'e koysak aynı şeyi görme ihtimalimiz yüksek. Görüntü de Ulus veya Kızılaydan yani Ankara'nın her kesimine hitap eden yerden.

İç Anadolu bölgesinde genel olarak yobazlık paketi aktif olarak her vatandaşta var. (Hatta bazıları iyice bir şeyini çıkartıyorlar) Böyle adamları toplumdan uzaklaştıracan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…