Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Aralık 2023
Aynı zamanda “başörtülü bacılarıma saldırdılar!” diyenler bu tayfa. Dünyaya bu şekilde gelip gitmek de ayrı bir şey, sahi bu insanlar neden yaşıyorlar?
Son düzenleme:
Ayyaş olup elaleme sataşmak cıplak olup dolasmaktan cok daha asagilayici. Orada olaydim o yaratık benim oldugum alanda bagira bagira erkeklik yapsa agzina saglam bir yumruk yerdi zavalli. Dunyanin en acinasi yaratigi. Tam dayaklik. Sirf zevkine doverdim bunu ve normal bir sekilde dovmezdim evire cevire doverdim. Bunu hak ediyor. Yanimda böyle bagira bagira birilerinin olmasindan aşırı sinirileniyorum. Bunlara bu gazı ve cesareti verenler utansin. Yarin onlarinda kizlarina burka giymiyor diye saldidir bu.
- Makaleler
- 1
Ülke gündeminden insanından çok sıkıldım.
Gerici bir şahıs.
LA Knight
Üstün
Böyle şeyleri şehrin merkezi olan yerlerde görmek çok normal. Kadıköydeki bir kızı mesela Sultanahmet'e, eyüp'e koysak aynı şeyi görme ihtimalimiz yüksek. Görüntü de Ulus veya Kızılaydan yani Ankara'nın her kesimine hitap eden yerden.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
İç Anadolu bölgesinde genel olarak yobazlık paketi aktif olarak her vatandaşta var. (Hatta bazıları iyice bir şeyini çıkartıyorlar) Böyle adamları toplumdan uzaklaştıracan.
Kedi erişemediği ciğere murdar dermiş.
Kelime "mundar" değil "murdar" şeklinde yazılıyor bu arada. Her gün yeni bir bilgi.
Kedi erişemediği ciğere murdar dermiş.
Kelime "mundar" değil "murdar" şeklinde yazılıyor bu arada. Her gün yeni bir bilgi.
Bencede oyle.