witicieen

Yetkin
Günde 3 paket sigara içiyorum, haliyle kasanın fanları sapsarı oldu. Tüm kasanın iç fanlarını değiştireceğim, ayrı olarak da kasa temizliği detaylı ve güvenilir yaptırabileceğim teknik servis, bilgisayar temizleyen yerleri önerebilir misiniz? Bütçe sorunum yok ancak çokta uçuğa kaçmadan 5K'a yakın temizlik yaptırabilirim.

Hava üflemeyi tercih ederdim onlar iyi oluyor temizlik için için ama arkadaş yapan birisi arıyor anladığım kadarıyla.

Evet ancak biraz üşengeçlik var sök tak montaj yap vesaire uğraşmak istemiyorum. Yeni fanlar alıp direkt bilgisayarcıya taktırabilirim.
5 dakikalık tak çıkar işi için fazlaca üşengeçsiniz o zaman, kasayı oraya götürüp geri eve getirmek daha çok üşendirmeli normalde.
Bu arada 3 paket çok.

Evet ancak biraz üşengeçlik var sök tak montaj yap vesaire uğraşmak istemiyorum. Yeni fanlar alıp direkt bilgisayarcıya taktırabilirim.

Kargoyla başka bir yere göndermenizi şiddetle tavsiye etmem, bunu yapıp mağdur kalan kişileri gördüm. Ankara çevresinde de bildiğim yok maalesef. İyi birisini tanıyan varsa yazsın buraya, yoksa siz temizleyeceksiniz. Kasayı tehlikeye atmaktansa sizin temizlemeniz daha mantıklı ve güvenli.

Kargoyla başka bir yere göndermenizi şiddetle tavsiye etmem, bunu yapıp mağdur kalan kişileri gördüm. Ankara çevresinde de bildiğim yok maalesef. İyi birisini tanıyan varsa yazsın buraya, yoksa siz temizleyeceksiniz. Kasayı tehlikeye atmaktansa sizin temizlemeniz daha mantıklı ve güvenli.

Ben temizlik yaptım daha önce ancak fanlar aşırı derece de sigara dumanından çamur gibi kir tutmuş sap sarı olmuş 2 paket ıslak havlu bitirdim. Ancak Ankara da benim de bildiğim yer yok.

5 dakikalık tak çıkar işi için fazlaca üşengeçsiniz o zaman, kasayı oraya götürüp geri eve getirmek daha çok üşendirmeli normalde.
Bu arada 3 paket çok.

Ben götürmeyeceğim şoför götürecek sadece bana güvenilir sağlam bir bilgisayarcı lazım.

Ben temizlik yaptım daha önce ancak fanlar aşırı derece de sigara dumanından çamur gibi kir tutmuş sap sarı olmuş 2 paket ıslak havlu bitirdim. Ancak Ankara da benim de bildiğim yer yok.
O yüzden yukarıdaki gibi kompresör basıp temizlemen lazım. Bir de hava temizleyici alıp devam edeceksin. Uzun süre idare eder. Hem hava kaliten de artar.