İntel_celeron 65

Uzman
Arkalardaki dişimin bir tanesinin kanalı açıldı sanırsam, aşırı derecede ağrıyor. Brufen Retard içtim ancak sadece ağrıyı birazcık azaltıyor. Ankara'da yaşıyorum, randevu aldım ama 4 gün falan var randevu gününe. Zaten gitsem de bir işlem yapmıyorlar, başka bir güne işlem için randevu veriyorlar. Bu sabah gidebileceğim bir yer var mı? Varsa hemen şimdi de gidebilirim.

Arkalardaki dişimin bir tanesinin kanalı açıldı sanırsam, aşırı derecede ağrıyor. Brufen retard içtim ancak sadece ağrıyı birazcık azaltıyor. Ankara'da yaşıyorum, randevu aldım ama 4 gün falan var randevu gününe. Zaten gitsem de bir işlem yapmıyorlar, başka bir güne işlem için randevu veriyorlar. Bu sabah gidebileceğim bir yer var mı? Varsa hemen şimdi de gidebilirim.

Özel hastaneleri arayıp durumu anlatın. Lakin kanalı açıp bıraktılar mı? Anlayamadım. Olay ne yani?

Hayır dolgu kırıldı fena halde ağrıyor ve özel hastane ücretini karşılamaz ailem.

Hocam kırık büyükse yada komple kırıldıysa falan bir nöbetçi kliniğe gitmende fayda var eğer küçük bir kırıksa pürüz gibi geliyorsa sıkıntı olmaz ben o şekilde 3 aydır yaşıyorum üşengeçliğimden gitmedim ama gideceğim.
Dediğim gibi küçük ise sabah eczaneden bir dexforte al bu ağrı kesiciyi bana 3 yıl önce diş doktorum yazmıştı sağlam bir ağrı kesicidir. Dozunu abartmadan günde 1 en fazla 2 adet al.