Alex Mason

Yetkin
Köpeklerin cinsi konusunda, cinslerine göre tavırlarını, hangi köpeğin daha sahibine sadık olabileceği ve en önemlisi bakımıyla ilgili soru sorabilleceğim bir meslek veya yer var mı Ankara'da?

Bize de danışabilirsin, hayatım boyunca köpek besledim, kendi hayvanlarımı eğittim ve bunun hakkında profesyonel gibi olmasa da bilgi sahibiyim.

Eğer bildiğim bir ırk ise yardımcı olmak isterim.

Bize de danışabilirsin, hayatım boyunca köpek besledim, kendi hayvanlarımı eğittim ve bunun hakkında profesyonel gibi olmasa da bilgi sahibiyim.

Eğer bildiğim bir ırk ise yardımcı olmak isterim.

Bende bazı psikolojik rahatsızlıklar var. OKB, depresyon, yaygın gelişimsel bozukluk, sosyal anksiyete var.

Biraz kendimden bahsedeyim asosyal ve depresif bir insanım. Biraz kıskançlıkta var mesela hoşlandığım kızın yanında erkek görünce kötü oluyorum.

Benim istediğim köpek cinsi:

-Sürekli ilgi istesin.
-Beni kıskansın başka insanlara karşı. Mesela biri bana sevgi gösterdiğinde o köpekte onu havlasın kıskansın.
-Ailemle yaşıyorum. Ailemle değil sadece benimle ilgilenmesini istiyorum. (Ailemle anlaşamam, ailemi pek sevmem. Köpeğimin onları sevmesini istemiyorum.)
-Bakımı kolay olsun.
-Ben üzgünken beni anlasın, beni yalnız bırakmasın.

Burada sanki araba modeli seçiyormuşum gibi özellikler verdim. Ama hiç köpek beslemediğim için böyle yaptım. Şimdi köpek aldım diyelim. Bakamazsam köpeğe yazık olacak. O da çünkü bir can. Allah'ın yarattığı bir canlı.

Son düzenleyen: Moderatör: