Ankara'da Simit 15 TL Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Enflasyonun etkileri, geçen de zurna aldım içinde 3-5 gram tavuk vardı, geri kalan kararmış patates ve sos çorbasından oluşuyordu. Hem zam yapıyorlar hem de içini boşaltıyorlar ürünlerin.

Komagene'de de şöyle bir şey var, her restoranı aynı standartlarda yapmıyor. Örneğin Mersin'de 1 tanesi dopdolu gönderiyor, diğerleri taneyle koyuyor. İncecik dürüm gönderiyorlar. O yüzden fiyatını hak etmiyor, simit de 15 lira olduğuna göre aç kalalım bari.

Ankara'da 20 25 arası esnaflarda fazla marka yerlere gidemediğimden bilmiyorum
En iyisini yapıyorsun. Ben de geçen sene yemiştim Ankara'da, 18 TL idi.

Cuma günü serinceye gittim öğrenciye dürüm + ayran 45 TL yapmışlar. İçinde marul domates yeşillik dışında bir şey yoktu. Mor lahana, mısır gibi diğer garnitürler için ekstra ücret isteniyordu. İyi bir komagene bulunduğunda kesinlikle rakibi olmuyor.

Hiç acımıyorum kendileri istediler ve böyle oldu. Koyun sürüsü şimdi düşünür durur kim yaptı zaman diye. Muhalefet oturduğu yerden zam yaptırıyor bunlara ya.

O simit hesabı yapan biri vardı tekrarlasın çabuk.

O simit hesabı yapan biri vardı tekrarlasın çabuk.
15 liraya günde iki tane yesen 30 lira, 30 lira bir ayda 3000 900 lira yapar. Üçüncüyü yiyeyim dersen 3000 1350 lira ayda. 17002'den çıkarında 12502 15652 lira kalıyor. Onla'da İstanbul'un en ücra köşesinde tuvalet(musluk mutfakta), mutfak, yatak odası ve salon birleşik stüdyo daire tutabilirsin. Bir ay boyunca ne aç ne de açıktasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…