senuzulme

Üstün
Yer
İstanbul
İran Devlet Televizyonu'nun iddiasına göre İran, biraz önce ABD'ye ait bir F-15 savaş uçağını düşürdüğünü açıkladı. İddia doğruysa Orta Doğu'da düşen F-15 sayısı 4'e ulaşmış oldu.

Açıkçası İran'ın elinde bu uçakları düşürecek herhangi bir teknoloji yok. Muhtemelen ikinci bir dost ateşi ihmaline denk geldiler. Amerika güzelim uçakların karizmasını hiç ediyor.

F15'e uçaklarının üretim yılı hangi tarih?

ABD F-35 kullandı mı bu savaşta arkadaşlar? F-35'lere, bir takım nükleer başlıklı füzeler eklenebiliyor istendiği zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
BRICS bloğundan ses çıkmıyor ulan madem savaşa giren müttefiklerinize yardım etmeyeceksiniz dağıtın bloğu arkadaş.

BRICS sadece ekonomik bir oluşum diye biliyorum. NATO gibi savaş durumunda askeri destek gibi bir maddeleri yok bildiğim kadarıyla. Maddi destek hariç tabii.

BRICS bloğundan ses çıkmıyor ulan madem savaşa giren müttefiklerinize yardım etmeyeceksiniz dağıtın bloğu arkadaş.
Çin'in Pakistan üzerinden gizli gizli silah sattığı söyleniyor ama Rusya'dan çıt çıkmıyor. Suriye'de Esad'ı da yalnız bırakmışlardı. Muhtemelen tüm güçlerini Ukrayna için harcamaya kararlılar.

İran fazla hafife alinacak bir devlet degil. ABD 165 kiz çocugunu katletti saldriyla. İran halkini kendisine karsi kiskirtip kara harekatinda kendini hakli cikarmaya calisıcak sonrasinda da 3'e bolecekler. Aklıma buyuk Orta Doğu haritasi geliyor. Simdiden İran batısındaki Kürtlere silah sevkiyati yapmislar.

Bu işin sonu kötü gözüküyor ben size diyeyim. Yanı basimizda terorist devlet kurmaya calisiyorlar.