Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Fark ettiyseniz sorun yaşayan yerel yönetimin partileri hep aynı. Bak sen şu işe. Hem de yerel seçimler sonrasında kesintiler başlıyor.
Haluk Albayrak
Yetkin
B 52 Stratofortress
Becerikli
Bulunduğum bölgede (tüm ilçede olduğunu tahmin ediyorum) dün gün boyu su kesintisi yapıldı, kesinti hakkında ASKİ tarafından bir bilgi dahi yoktu gece geç saatlerde tekrar su verilmiş. Az önce tekrar kesildi ve yine hiçbir şeyden haberimiz yok, çat diye suyu kesiyorlar. 2 gündür kesinti yaşanıyor ama ASKİ'nin resmi iletişim kanallarında hiçbir şekilde bilgilendirme yapılması gibi durum yok. Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla telefonları da açmıyorlarmış. ASKİ'nin bu durumundan Ankara Büyükşehir Belediyesi haberdar mıdır acaba?
Kesinti olmasın demiyorum fakat en azından şu saatler arasında kesilecek diye ön bilgilendirme yapılmalı diye düşünüyorum, "vanayı kapattık oldu bitti..."
Kesinti olmasın demiyorum fakat en azından şu saatler arasında kesilecek diye ön bilgilendirme yapılmalı diye düşünüyorum, "vanayı kapattık oldu bitti..."
Son düzenleme:
Bulunduğum bölgede (tüm ilçede olduğunu tahmin ediyorum) dün gün boyu su kesintisi yapıldı, kesinti hakkında ASKİ'nin tarafından bir bilgi dahi yoktu gece geç saatlerde tekrar su verilmiş. Az önce tekrar kesildi ve yine hiçbir şeyden haberimiz yok, çat diye suyu kesiyorlar. 2 gündür kesinti yaşanıyor ama ASKİ'nin resmi iletişim kanallarında hiçbir şekilde bilgilendirme yapılması gibi durum yok. Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla telefonları da açmıyorlarmış. ASKİ'nin bu durumundan Ankara Büyükşehir Belediyesi haberdar mıdır acaba?
Bizim Keçiören'de uzun süredir kesinti yok garip bir şekilde.