Mansur Yavaş başarılı mı?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

LA Knight

Üstün
Tabii şimdi bu gözler melih gökçek gördü. Mansur Yavaş geldiğinde asfaltı pahalıdan alıp cebine atmalık işler yapmadı fakat vatandaş belediyeciliğinden memnun değil gibi gözüküyor. Ulaşım konusunda başarısız olduğu düşünülüyor.

Ayrıca hiçbir tarafı üzmemek için projeler konusunda fazla çekimser olduğu da düşünülüyor. Taksiciyi üzmemek, dolmuşçuyu üzmemek gibi gibi.

Düşünceleriniz nedir? 2019 öncesi ve sonrasında ziyarette bulunanların da düşüncelerini merak ediyorum. Yani 5 yılda başkent için yeterli gelişme sağlandı mı vatandaşlara göre?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanalizasyon ve su altyapılarını iyileştirmesi ve abonman uygulamasını geri getirmesi güzel hareketlerdi. 6 Şubat'tan sonra en çok göç alan ilde toplu taşıma adına herhangi bir adım atmamış olması, yerine sosyal yardım yapmak belediyenin işiymiş gibi sosyal yardıma el atması ise bir o kadar kötü. Karşısındaki rakip AK Parti'li olmasa günahımı vermem.

Ben gezip gördüğüm sürede yenilenen yerleri gördüm gayet iyiydi. Yerlisi değilim yorum yapmam doğru olmaz.

Denizli adına yorum yapayım ilk defa uzun bir aradan sonra CHP geldi ve batırdı diyebilirim. Otobüs saatlerini değiştirdi durak mesafelerini uzattı seferleri kısalttı. Verilen oylar pişman etti.