Detaylar
Kim cevapladı?SHERLOCKED
Başarılı
EkmekArasiSSD
Uzman
Emin misiniz hocam? Giremedim.
Type-C to Type-C şarj cihazları sadece USB protokollerı destekleyen aletleri şarj edemiyor. O yüzden 800 TL buna verilmez diye düşünüyorum. Çok daha iyi fiyatlara, daha kullanışlı portları olan, daha hızlı Spigen'ler satılıyor genelde.
Son düzenleyen: Moderatör:
Mutfağa şarjlı led aldıydım demek ki bu yüzden anker şarj etmiyor. A çıkışlı xiaomi şarj cihazı şarj ediyor.Type-C to Type-C şarj cihazları sadece USB protokollerı destekleyen aletleri şarj edemiyor. O yüzden 800 TL buna verilmez diye düşünüyorum. Çok daha iyi fiyatlara, daha kullanışlı portları olan, daha hızlı Spigen'ler satılıyor genelde.
Kaliteli güzel ürün, yorumlarda birisi Spigen çok ısınıyor Anker aldım ısınmıyor demiş her ikisini de kullanıyorum şans meselesimi bilinçsizlikmi artık neyse.
Hepsiburada indirimleri sağ olsun Spigen koleksiyonum var hiç ısınma görmedim ya da bakmadığımdandır bilemiyorum.
EkmekArasiSSD
Uzman
Anker de aslında güzel bir markadır da Spigen'e göre daha pahalı ama para varsa muhakkak alınmalı. Anker'in mesela bu ürün hem kablo hem alet var mış. Ben seviyorum böyle paketleri.