İnceleme Anker Q21i NC

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8898
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 871
  • Etiketler Etiketler
    anker

8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Merhaba, bugün sizlere Anker Q21i nc incelemesini yazacağım ürüne ait deneyimler bana aittir. Okuyanlara şimdiden teşekkürler.
Ürünün fotoğrafları ile başlayalım:

Kutu içeriği​

• Kulaklık
  • Taşıma çantası.
  • Type-C şarj kablosu.
  • AUX kablosu.
  • Hızlı başlangıç kılavuzu.
  • Garanti dokümanları.

Tasarım ve malzeme kalitesi​

İlk izlenim olarak elde kaliteli bir ürün hissi veriyor. Klasik Anker çizgisi net şekilde var. Kulaklık içe doğru katlanabiliyor, bağlantı noktalarında alüminyum kullanılmış. Malzeme kalitesi üst seviye; ezip büksen de çıt demiyor. Katlanma mekanizması tok tok ses çıkarıyor, çok hoş detay. Kulak pedleri kalın, yumuşak ve yalıtım açısından çok başarılı. Kafa bandı da dengeli, ne çok sıkıyor ne de gevşek duruyor.

Bağlantı ve uygulama desteği​

Bluetooth bağlantısı stabil. Uygulama kısmı zaten Anker'in klasik Soundcore yazılımı. İlk kurulumdan itibaren güncel geliyor. EQ ayarları çok çeşitli, elektronik ve bass modlarını özellikle öneririm. Elektronik modda ses daha açık ve net geliyor. Bas EQ ise biraz boğabiliyor, kişisel tercihe kalmış.

Ses performansı​

bass: basslar ön planda ama tok vuruş değil, daha yumuşak. Son sese yakın dinlersen daha net hissediyorsun.
tiz & mid: orta seviyede dengeli. Genel ses profili efendi bir karaktere sahip, kulak tırmalamıyor.
ses seviyesi: maksimum ses çok yüksek değil ama yalıtımı sayesinde yeterli geliyor.

ANC ve şeffaf mod​

ANC var ama ne yazık ki bassları resmen boğuyor. Sesi kısıyor, baskılıyor. Açıkçası ben ANC açıkken kullanmıyorum, çünkü normal modla arasında fark yok gibi. Şeffaf mod ise Q30'a kıyasla çok daha iyi, dış sesleri doğal şekilde iletiyor.

İzolasyon​

Kulaklık pasif izolasyon konusunda inanılmaz. Hayatımda kullandığım en iyi izolasyon diyebilirim. Son ses müzik açsam bile dışarı çok az ses veriyor. Bu tamamen ped kalitesi ve kulak etrafını kaplamasından kaynaklanıyor.

Kablolu kullanım (AUX)​

Kablolu kullanımı tavsiye etmem. Ses profili ciddi şekilde düşüyor, basslar kayboluyor, tizler yavan kalıyor. Bu kulaklık kablosuzda performansını gösteriyor.

Ürünü 6 ay önce Hepsiburada'dan aldım deneyimlerim kendime aittir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anker q10i modeline göre 4-5 kat daha rahat diyebilirim.

Merhaba hocam, şarjda iken bataarya tarafının ısınması normal midir? yaşadınız mı böyle bir durum?

Hocam hiç oyun oynadınız mı? Gecikme performansı nasıl, kablolu kullanımda düşüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…