Anker Q45 ANC'de dip ses tarzı ses geliyor

Aynı ürün bende de var. Herhangi bir sorunu yok 1 yıldır. Muhtemelen hatalı veya kullanılmış ürün olabilir. İade edin.

Anker Q45'te ANC modunda 4 ve 5. kademelerde herhangi bir şey çalmazken gelen "tıss" tarzı ses normal. Onun haricinde cihaz önceden eşleştirmesi yapılmış ve iade ürün. Kutusu jelatinsiz miydi? Mutlaka kullanılmış ürün olduğundan iade etmenizi öneririm.

4 ve 5'de ses geliyordu o zaman üründe bir kusur yoktu büyük ihtimal. Ama ürün 2. el sanırım çünkü jelatini yoktu ve dediğim gibi geçmişte o cihazlar vardı. Kargoyu açarken videoya çekmiştim jelatini olmadığı gözüküyordu videoda. Ben tabi akıl edemedim o zaman jelatinli gelmesi gerektiğini.
Ürünü aldıktan sonraki gün geri yolladım yolladıktan bir gün sonra adama ulaştı 19 aralık perşembe günü. Hala bir gelişme yok pttavm'yi aradım dedim satıcı kaç gün içinde iade talebiline yanıt vermek zorunda diye pttavm bana bir süresi yok diyor istese 1 ay beklebilir o zaman nasıl iş bu anlamadım. Tüketici hakem heyetinde şikayeti bekletiyorum, iade reddi yerse yapıştırcağım direk. Pttavm'den aldığıma binpişman oldum.

Güncelleme: İade kabul olmuş

Son düzenleme:
Ben de amazondan maviyi aldım yarın gelecek. Amazonda kampanya vardı garanti ile alırsan 300 TL bonus veriyordu.
Ben hediye kartı ve Finansbank kartı kullandım. 4000TL'ye almak benim için yeterli. Bugün gelecek umarım menteşelerinin olduğu yerden kırılmadan uzun süre kullanabilirim. Size de hayırlı olsun kulaklığınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…