Dostlar kulaklığı yeni aldım. Kullanmaya başladım, ilk telefona bağladım ve kullandım. Bir sıkıntı yoktu fakat bilgisayara bağlayınca kulaklık gecikmeli bir şekilde çalışıyor. 0.50 saniye filan minik bir gecikme var yani. Bu normal midir? Nasıl düzeltebilirim?

PC adaptörü TP-Link UB500 Bluetooth sürümünden dolayı mı gecikme yaşıyorum?

Bilgisayar uygulaması yok. Telefona Soundcore uygulamasını kurup buradan oyun modunu açmanız gerek. Kulaklığın en büyük handikapı uygulama olmadan bunu açamıyor olmanız. Yoksa güzel çalışıyor. Bu şekil kullanıyorum ben.

Bilgisayar uygulaması yok. Telefona Soundcore uygulamasını kurup buradan oyun modunu açmanız gerek. Kulaklığın en büyük handikapı uygulama olmadan bunu açamıyor olmanız. Yoksa güzel çalışıyor. Bu şekil kullanıyorum ben.

Telefonda açtıktan sonra bilgisayara bağlarsam gene açık oluyor mu yoksa kapanıyor mu telefonla bağlantısı kesildikten sonra? Bir de gecikme düzeldi mi böyle yapınca siz?

Telefonda açtıktan sonra bilgisayara bağlarsam gene açık oluyor mu yoksa kapanıyor mu telefonla bağlantısı kesildikten sonra? Bir de gecikme düzeldi mi böyle yapınca siz?
Evet açık kalıyor. Kutusuna takmayın yeterlidir. Evet gecikmesi düzeliyor. Açıkçası Anker kullanıyorsanız telefonunuzdan uygualamasını pek eksik etmeyin derim ben.