cam sünger

Uzman
5 aydır bu kulaklığı kullanıyordum; iki gün önce sağ tarafından az ses geldiğini fark ettim, bugün de neredeyse ses gelmemeye başladı aynı taraftan. Onarıma gönderecektim ama faturası olmadığı için elimde kaldı.

Neredeyse tamamen bilgisayarda kullandım bu aleti, stok EQ ayarında sesi az geldiği için FxSound'dan EQ ayarı yapıp kullanıyordum, biraz abartılı bir EQ ayarı açıkçası, sesi rahatsız edilmeyecek derecede ama çok yükseltiyor. Öte yandan bu kulaklığın kutusuna bağlı bir ipi var, alışkanlık olmuş bulduğum yerde parmağıma dolayıp çeviriyordum kutusuyla beraber, bazen elimden fırlayıp kutuyla beraber yere düştüğü oluyordu. Sanırım yaklaşık 30 kez düşmüştür.

1744205406755.webp

Yeni TWS'ye geçince aynısını yaşamak istemiyorum. (ipinden tutup sallamayacağım tabii ki, sadece nedenini merak ediyorum) Bu kulaklık abartılı EQ ayarından mı (pek sanmıyorum) yoksa düşürmemden dolayı mı bozuldu? Fikri olan var mı? EQ yüzünden bozulan kulaklık gördünüz mü hiç?

@Shuichi Tatsuo, @BerkayZ87 en çok sizin fikrinizi merak ediyorum açıkçası.

İçerisindeki sürücünün sınırını aşmışsanız eğer yavaş yavaş sürücüye zarar vermiş olabilirsin. Düşürmek illaki etkili olmuştur.

Elektronik faturası vardır illaki onu çıkartıp garantiye gönderebilirsiniz yenisini almadan önce.