tech_tr 71

Başarılı
Merhaba, 3 hafta önce Anker R50i kulaklığımı servise göndermiştim. Değişimi yapıldı ve kargo dün geldi. Ama R50i yerine P30i gönderilmiş. Epey’den karşılaştırdığımda P30i daha iyi gözüküyor. Ama bence ses kalitesi olarak R50i daha iyiydi. Özellikle laptopta kullanırken R50i’ye göre bariz fark var. Telefonda normal kullanımda da fark var. Wavelet ile kullanınca fark biraz daha azalıyor. Bir de R50i kulağıma daha iyi oturuyordu ve sanki kulaklık daha derine giriyordu. Bu arada kulaklığa bir yazılım güncellemesi gelmiş (kulaklığı ilk kullandığımda direkt güncelleme istedi). Henüz yapmadım. Sizce güncelleme ses kalitesini iyi yönde etkiler mi? Ve sizce kâğıt üstü verilerin dışında pratikte hangi kulaklık daha iyi?

Edit: P30i, R50i'ye göre sesi daha çok dışarıya veriyor.

Son düzenleme:
P30i daha iyi bu arada. Bence guzel degisim olmus.
Kulaklığı kullandınız mı? Bana R50i'nin ses kalitesi daha iyi gibi geldi. Ve P30i, R50i'ye göre sesi daha çok dışarıya veriyor. Bu iki kulaklığın tasarımları farklı olduğu için olabilir mi? Çünkü bildiğim kadarıyla P30i'nin diğer adı R50i NC. Yani bir üst model gönderilmiş.

Kulaklığı kullandınız mı? Bana R50i'nin ses kalitesi daha iyi gibi geldi. Ve P30i, R50i'ye göre sesi daha çok dışarıya veriyor. Bu iki kulaklığın tasarımları farklı olduğu için olabilir mi? Çünkü bildiğim kadarıyla P30i'nin diğer adı R50i NC. Yani bir üst model gönderilmiş.
Kullanmadim. R50'inin sesine alistigindan dolayi oyle gelmis olabilir. Gerci P30i'nin R50İ'ye gore en buyuk farki ANC olmasi.

Kullanmadim. R50'inin sesine alistigindan dolayi oyle gelmis olabilir. Gerci P30i'nin R50İ'ye gore en buyuk farki ANC olmasi.

Güncellemeyi yap önemli, biraz kullan eğer memnun kalmazsan servisle iletişime geçersin.
Güncellemeyi yaptım. Sorun büyük ölçüde düzeldi. Sadece R50i'ye göre dışarı bir tık fazla ses veriyor. O da kulaklığın tasarımından dolayıdır muhtemelen. Cevaplarınız için teşekkürler.