Astronotarda

Üstün
Yer
Amphoreus
Bugün size yeni almış olduğum Anker R50i kulaklıkları tanıtacağım ve incelemesini yapacağım.

Öncelikle kulaklıklar güzel korunan bir kutuyla geldiğini söyleyebilirim.
Kutu içerisinden çıkanlar şunlar:
1x Type-C kablo
Kulaklıklar
Şarj kutusu
Başlangıç rehberi
Garanti belgesi
S/M/L boyutlarında silikonlar.

IMG_20240528_162741.webp

Kutuda bir sensör bulunmuyor yani kulaklıklar kutuyu açınca açılmıyorlar. Bir iple geldiği için aslında güzel olmuş çünkü kutu bir yerlerlere çarpıp sensör bozulabilirdi.

Kulaklıklar kulakta gayet iyi duruyorlar. Herhangi bir düşürme kaygısı hissetmedim ben.

10 mm sürücüler ile ve AAC, SBC kodek destekleriyle geliyor kulaklıklar. Ayrıca basslar gayet vurucu, tiz ve vokal sesler de arkada kalmıyorlar. Gayet dengeli olduğunu söyleyebilirim.
Kulaklıkta ayrıca bir bass modu bulunuyor ve bu mod ile bassları üst seviyeye çıkartabiliyorsunuz, bence mükemmel olmuş.
Kulaklıkların şarjı da gayet yeterli.

Kulaklığın bir uygulaması da bulunuyor, bu uygulamadan kulaklıkların ayarlarını değiştirebiliyor, kulaklıkları bulabiliyor ve oyun modunu açabiliyoruz. Ayrıca 22 farklı ekolayzer ayarı da mevcut.
Screenshot_20240528_165135.webp

Seslere bayıldığımı söyleyebilirim. Özellikle benim gibi öncesinde QCY T17 ve Redmi Buds Essential gibi orta modeller kullanan birisi için çok güzel sesler. Ayrıca ekolayzerlerin hepsi birbirinden güzel.

Mikrofonlar ortalama, aşırı iyi değil. Ama benim derdim mikrofon performansı değil zaten. Mikrofon performansı için QCY T13 ANC veya HT05 alabilirsiniz.

Ayrıca kulaklıkları güncelleyebiliyorsunuz. Önceden kulaklıklar sesi açarken müziği durdurma gibi sorunlar içeriyordu fakat bunu gidermişler.

Kısacası ben çok beğendim, fiyatlarına göre gayet iyiler. Ben mavi olanları tercih ettim ve Hepsiburada resmi satıcısından aldım. Benim gibi basslara ve müziğe önem veriyorsanız almanızı tavsiye ederim. Şu an 799 TL gibi bir fiyata satılıyorlar. Linki şuraya bırakayım: https://www.hepsiburada.com/anker-s...3949-anker-turkiye-garantili-pm-HBC000049D0S4

İncelememi okuduğunuz için teşekkür ederim. Umarım beğenmişsinizdir. Eklemek istedikleriniz varsa okumak isterim. İyi sosyaller.

Ben ön sipariş zamanında almıştım. Ses ve batarya olarak çok memnunum ama mikrofonu hiç beğenmiyorum. Bu arada son yazılım güncellemesi geçtiğimiz yaz gelmişti daha güncelleme almadı.
Zaten aşırı güncelleme gerektiğini sanmıyorum. Şu an gayet iyi çalışıyorlar. Mikrofon konusu da benim için dert değil onu söyledim zaten.

Bilgisayar performansı hakkında bir tecrübeniz var mı? Kopma yapıyor mu ya da mikrofonu kullanırken ses kalitesi çok düşüyor mu?

Bilgisayar performansı hakkında bir tecrübeniz var mı? Kopma yapıyor mu ya da mikrofonu kullanırken ses kalitesi çok düşüyor mu?
Yaşamadım. Gayet stabil. Sadece bilgisayarda uygulama kontrolü yok. Onu da telefondan önce ayarlayıp bilgisayara geçerek halledebilirsiniz.