Gece Üstün Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 1.148 Çözümler 19 Beğeniler 929 31 Aralık 2024 #1 Dün elime ulaştı bu soundbar. Bluetooth ile bilgisayara bağlayıp kullanıyorum, bayağı bir boğuk geliyor sesler. Kullanan var mı başka?
Dün elime ulaştı bu soundbar. Bluetooth ile bilgisayara bağlayıp kullanıyorum, bayağı bir boğuk geliyor sesler. Kullanan var mı başka?
bug Üstün Açılış Hamlesi Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 680 Çözümler 62 Beğeniler 393 31 Aralık 2024 #2 AUX ile bağlayınca düzeliyorsa iade edin. Bundan önce farklı bir uygulama ve cihaz ile de ses farkını test edin.
AUX ile bağlayınca düzeliyorsa iade edin. Bundan önce farklı bir uygulama ve cihaz ile de ses farkını test edin.
KS KS Gece Üstün Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 1.148 Çözümler 19 Beğeniler 929 31 Aralık 2024 #3 bug dedi: AUX ile bağlayınca düzeliyorsa iade edin. Bundan önce farklı bir uygulama ile de sesi deneyin. Genişletmek için tıkla... AUX kablom yok anlık olarak maalesef. YouTube'da da Spotify'da da aynı, boğuk.
bug dedi: AUX ile bağlayınca düzeliyorsa iade edin. Bundan önce farklı bir uygulama ile de sesi deneyin. Genişletmek için tıkla... AUX kablom yok anlık olarak maalesef. YouTube'da da Spotify'da da aynı, boğuk.
bug Üstün Açılış Hamlesi Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 680 Çözümler 62 Beğeniler 393 31 Aralık 2024 #4 Gece dedi: AUX kablom yok anlık olarak maalesef. YouTube'da da Spotify'da da aynı, boğuk. Genişletmek için tıkla... Hoparlörü sıfırlamayı deneyelim, Ses Artırma ve Oynat / Duraklat düğmelerine yaklaşık 5-8 saniye basılı tutun, Bir ses duyduğunuzda bırakın. Soundcore EN support.soundcore.com Aynı ürün bende de var bu arada, gayet de sesini seviyorum. Son düzenleme: 31 Aralık 2024
Gece dedi: AUX kablom yok anlık olarak maalesef. YouTube'da da Spotify'da da aynı, boğuk. Genişletmek için tıkla... Hoparlörü sıfırlamayı deneyelim, Ses Artırma ve Oynat / Duraklat düğmelerine yaklaşık 5-8 saniye basılı tutun, Bir ses duyduğunuzda bırakın. Soundcore EN support.soundcore.com Aynı ürün bende de var bu arada, gayet de sesini seviyorum.
KS KS Gece Üstün Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 1.148 Çözümler 19 Beğeniler 929 31 Aralık 2024 #5 bug dedi: Hoparlörü sıfırlamayı deneyelim, Ses Artırma ve Oynat / Duraklat düğmelerine yaklaşık 5-8 saniye basılı tutun, Bir ses duyduğunuzda bırakın. Soundcore EN support.soundcore.com Aynı ürün bende de var bu arada, gayet de sesini seviyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfırladım, bir değişiklik olmadı.
bug dedi: Hoparlörü sıfırlamayı deneyelim, Ses Artırma ve Oynat / Duraklat düğmelerine yaklaşık 5-8 saniye basılı tutun, Bir ses duyduğunuzda bırakın. Soundcore EN support.soundcore.com Aynı ürün bende de var bu arada, gayet de sesini seviyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfırladım, bir değişiklik olmadı.
bug Üstün Açılış Hamlesi Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 680 Çözümler 62 Beğeniler 393 31 Aralık 2024 #6 Şimdilik aklıma bir şey gelmiyor, iade etmeyi düşünebilirsiniz.