2 yıldır kullanıyorum bu kulaklığı. Gürültü engelleyicisi başarılı, mikrofonları ev-ofis ortamında başarılı fakat dışarıda özellikle rüzgarlı havalarda maalesef iş görmez.
Ses kalitesi olarak idare eder. Rock/Metal dinleyicisi olarak beni tatmin ediyor fakat Pop ve Bass ağırlıklı şarkılarda daha başarılı.
Şimdi iki problem var sık sık yaşanan, bu belki bu modelde kroniktir ya da benim kulaklığa özeldir.
2 cihaz arası geçiş gecikmeli ve saçma. Örnek veriyorum; bilgisayarda ve telefonda bağlı. Bilgisayarda Youtube'dan video izliyorum, telefondan arama geldiğinde Youtube'daki videoyu duraklatmadan telefona geçiyor, haliyle videoyu kendim duraklatmam gerekiyor ya da youtube music'ten müzik açıkken de böyle. Telefon görüşmem bitince de geri Youtube'a geçmiyor, video veya müzik oynamaya devam ediyor nerede kaldığını da bilmiyorsun ve bu sefer telefondaki bağlantıyı sonlandırmam gerekiyor önceliği bilgisayara vermesi için.
İkinci olarak, sol kulaklık dokunmatiği çağrı cevaplama olarak atanmış durumda fakat çoğunlukla inada binip ısrarla o telefonu yanıtlamıyor ve elimle çağrıyı açmak zorunda kalıyorum telefonum da S24 Ultra. Bu sorunu o kadar çok yaşıyorum ki artık kulaklıktan yanıtlamaya çalışmayı bıraktım telefonu elime alıp açıyorum.
Şu üstteki bağlantı problemi belki diğer kulaklıklarda denk gelmişsinizdir, normal diye algılayabilirsiniz fakat bundan önce Jabra Connect 5T kullandım, kronik dip ses sorunu olmasa benim için müthiş bir kulaklıktı. Haliyle bu anker'e problemli gözüyle bakıyorum.