Daha önce Buds FE ile duşa girmiştim 2 3 kere.
Bunu kasıtlı bozmaya çalıştım.

Daha önce Buds FE ile duşa girmiştim 2 3 kere.
Bunu kasıtlı bozmaya çalıştım.
Bence yapma. Eger dus alirken muzik dinlemek istiyorsan bir dus hoparloru alabilirsin.

Beyler ses kalitesi için öneriniz var mı ? Max 10k ya kadar bütçe ayırabilirim. Biraz araşıtırınca hiçbirine değmez gibi geliyor xm5 araştırdım çok iyi değil gibi. momentum 4'te kronik çok diyorlar. Buds 3 proda sarj olmama olayı var diye biliyorum.

Beyler ses kalitesi için öneriniz var mı ? Max 10k ya kadar bütçe ayırabilirim. Biraz araşıtırınca hiçbirine değmez gibi geliyor xm5 araştırdım çok iyi değil gibi. momentum 4'te kronik çok diyorlar. Buds 3 proda sarj olmama olayı var diye biliyorum.
Huawei FreeBuds Pro 4 ses kalitesi acisindan 14 bine kadar alabilecegin en iyi TWS.

Teşekkürler. Liberty 4 Pro'nun fiyatından ötürü biraz çekiniyordum ama bunu yapıştıracağım.
Rica ederim. Anker her zaman aynisini yapiyor kulaklik konusunda. Mesela Liberty 4'de Liberty 3 Pro'dan daha iyiydi. Hayirli olsun simdiden. Gule gule kullan. Ben Liberty 4 Pro kullanicisiyim ayrica. Fakat 5'in kisa zamanda cikacagini bilseydim almazdim.