Liberty 4 Pro alacaktım aralarında 1.5k fiyat farkı var ve bunun ses kalitesi ve ANC'sinin daha iyi olduğunu duydum. Kredi kartına taksit ile hemen bir model almayı düşünüyorum, 2K-5K arası önerileriniz neler?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Kulaklıktan beklentin nedir? Bunu öneririm ses kalitesi için. Fakat ANC olarak Anker daha üstün.
Metal ve rock tarzı müzikler dinlerim ses kalitesi benim için 1. planda ayrıca dışarda kullandığım zaman dış dünyadan da kesilmek isterim.Kulaklıktan beklentin nedir? Bunu öneririm ses kalitesi için. Fakat ANC olarak Anker daha üstün.
Aradaki 1500 lira farka değer mi hocam?
- Makaleler
- 23
Sana Nothing'i oneririm. Ben de bir metalhead'im. Metal muzigin kulaga hos gelmesi icin midlerin ve midbasslarin iyi ayarlanmis olmasi gerekiyor. Bu durumda Nothing daha iyi. Aldiktan sonra mutlaka Nothing X uygulamasini indirip kurulum yap ama. Bu onemli. Kulaklik senin kulagina ozel Eq yapiyor. Begenmezsen sifirlayabiliyorsun. Cok fazla secenegin var uygulamada.Metal ve rock tarzı müzikler dinlerim ses kalitesi benim için 1. planda ayrıca dışarda kullandığım zaman dış dünyadan da kesilmek isterim.
ANC icin degmez. Fakat ses kalitesi icin deger. Hatta ANC olarak Anker daha iyi farkla. Seffalik modu, telefonla gorusme vs. Bunlarin hepsinde Anker daha iyi. Fakat ses kalitesinde Nothing kadar iyi degil. Nothing, Samsung Buds3 Pro'dan daha iyi bu arada ses kalitesi bakimindan.Metal ve rock tarzı müzikler dinlerim ses kalitesi benim için 1. planda ayrıca dışarda kullandığım zaman dış dünyadan da kesilmek isterim.
Aradaki 1500 lira farka değer mi hocam?
Pek bi öneri olmayacak bu fakat eğer kulaküstü alacaksan kesinlikle Anker Q10/Q10i'den kaç. Aşırı büyük ve ağır dışarda o kadar garip gözüküyor ki yürüyüş yaparken hiç kullanmıyorum. Evde kullanırım diyorsan yine baya ağır ama ses kalitesi aşırı iyi.
Adil Demirbağ
Uzman
Sana Nothing'i oneririm. Ben de bir Metalhead'im. Metal muzigin kulaga hos gelmesi icin midlerin ve midbasslarin iyi ayarlanmis olmasi gerekiyor. Bu durumda nothing daha iyi. Aldiktan sonra mutlaka nothing X uygulamasini indirip kurulum yap ama. Bu onemli. Kulaklik senin kulagina ozel EQ yapiyor. Begenmezsen sifirlayabiliyorsun. Cok fazla secenegin var uygulamada.
ANC icin degmez. Fakat ses kalitesi icin deger. Hatta ANC olarak Anker daha iyi farkla. Seffalik modu, telefonla gorusme vs. bunlarin hepsinde Anker daha iyi. Fakat ses kalitesinde nothing kadar iyi degil. Nothing, Samsung Buds3 Pro'dan daha iyi bu arada ses kalitesi bakimindan.
Taksitle bu fiyata geliyormuş hocam.
Taksitli sekilde ayni fiyata gelen baska öneriniz var mi konu sahibi taksitle alacak cunku.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 23
O zaman Liberty 5 alsin. Ses kalitesi disinda her konuda ustun bir TWS. Memnun kalacagina eminim.Taksitle bu fiyata geliyormuş hocam.
Taksitli sekilde ayni fiyata gelen baska öneriniz var mi konu sahibi taksitle alacak cunku.