SHERLOCKED

Başarılı
Az önce kullanmaya başladım. Önceki kulaklığın Samsung Buds FE idi(Allah rahmet eylesin). Kontrollerin olduğu yerlerin dokunmatik olduğu iddia ediliyor ama hem basması zor geliyor(bu konudan bağımsız, alışmam gerek) hem de Click sesi geliyor basınca. Bir de bastıktan sonra müziği bayağı gecikmeli durduruyor. Önceki kulaklığımda neredeyse bastığım gibi duruyordu müzik. Bu normal mi?

Uygulamayı açtığımda yeni güncelleme var dedi ama Play Store'dan yeni indirdiğim için dikkat etmedim.

Benim liberty 4 Pro'da hizli calisiyor. Liberty 5 ise bu konuda kisilmis bir model. Normal. Ses kalitesi, ANC'si, gurultu engellemesi iyi fakat dokunmatik kontrolleri ortalama.

Gerçekten üzücü. ANC'si güzel ama dokunmatikler meh.

Kontrollerden kısmaları pek mantıklı gelmedi bana. Yani en azından gecikme bakımından.

Dikkate almadığım güncellemeyi yapıyorun şu an @Simon hocam.

Değişen bir şey olmadı. Hala geç tepki veriyor. Pinch kontrol olduğunu bilsem hiç almazdım açıkçası. Aceleyle aldım biraz.

Son düzenleme:
Uygulamayı açtığımda yeni güncelleme var dedi ama Play Store'dan yeni indirdiğim için dikkat etmedim.

Gerçekten üzücü. ANC'si güzel ama dokunmatikler meh.

Kontrollerden kısmaları pek mantıklı gelmedi bana. Yani en azından gecikme bakımından.

Dikkate almadığım güncellemeyi yapıyorun şu an @Simon hocam.

Değişen bir şey olmadı. Hala geç tepki veriyor. Pinch kontrol olduğunu bilsem hiç almazdım açıkçası. Aceleyle aldım biraz.
Uzuldum. Fakat bu butcede daha iyisi yok.