Şimdi şöyle ki ben Sony önerisi yaptığımda Sony fiyatı Q45 ile aynı veya hafif düşüktü. Şimdi kontrol ettim de 6.5k olmuş. O fiyatı hak etmiyor. Bu fiyata şu an en iyi seçenek Q45 olur. Q30 da ANC bakımından üzmese de mikrofonda özellikle dışarıdayken üzüyor.

Anladım o zaman sadece space One ve Q30 kaldı seçeneklerimde Q45 gömen herkes space One diyor fakat bende gerçekten güzel açıklayıcı bir yorum bulamadım.

Anladım o zaman sadece space One ve Q30 kaldı seçeneklerimde Q45 gömen herkes space One diyor fakat bende gerçekten güzel açıklayıcı bir yorum bulamadım.

Hocam o zaman ben sizin için bir seçenek daha eleyeyim. Q30 kullanıcısıyım. Kronik olarak kulaklıkta uzatma kısmında kırılmalar mevcut. Ben aldıktan 3 ay sonra kırıldı. Arkadaşım aldıktan 2 hafta sonra kırıldı. Garanti hiçbir şey yapmadı.

Hocam o zaman ben sizin için bir seçenek daha eleyeyim. Q30 kullanıcısıyım. Kronik olarak kulaklıkta uzatma kısmında kırılmalar mevcut. Ben aldıktan 3 ay sonra kırıldı. Arkadaşım aldıktan 2 hafta sonra kırıldı. Garanti hiçbir şey yapmadı.

Hadi ya gerçekten mi bende biraz hor kullanırım malımı teşekkür ederim bu bilgi için de ben o zaman space One alayım diyorum.