Bu arada P20i ile R50i ayni kulaklik. Anlamadigim kisim bolgeye gore R50i ve P20i diye isimlendirilen kulakligin su an neden ayni bolgede iki isimlendirmeyle de satisa ciktigi
2 gun once almistim, bugun elime ulasti, bass kalitesi gayet iyi. Bass agirlikli bir kulaklik. Incelemesini yapacagim yakinda.
En ucuz Anker SoundCore P20i TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore P20i TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ah şu Trendyol satıcısı neden hep kargo ücreti alıyor ya? 15.000 TL'lik ürüne bile alınıyor satıcı Trendyol ise. Çok saçma. Gel al noktasına isteyerek 10 TL daha ucuz kargo ücreti ödeyebiliyoruz ama o da uğraştırıyor.
Ah şu Trendyol satıcısı neden hep kargo ücreti alıyor ya? 15.000 TL'lik ürüne bile alınıyor satıcı Trendyol ise. Çok saçma. Gel al noktasına isteyerek 10 TL daha ucuz kargo ücreti ödeyebiliyoruz ama o da uğraştırıyor.
Ben de cok tilt oluyorum kargo ucreti muhabbetine, sirf kargo ucreti var diye almayacaktim da bayagidir alisveris yapmadigim icin hesabima 100 TL kupon tanimlamislar, oradan tavladilar.
Ben de cok tilt oluyorum kargo ucreti muhabbetine, sirf kargo ucreti var diye almayacaktim da bayagidir alisveris yapmadigim icin hesabima 100 TL kupon tanimlamislar, oradan tavladilar.
P2i modelini (sanırım aynı model) 1 yıl civarı kullandım. Hala kullanıyorum ve memnunum. Pil ömrü çok uzun ve ses kalitesi gayet iyi. Mikrofonu kablolu Samsung kulaklıklar gibi. Yeterli oluyor ama rüzgarda kullanılıyor. Sorunu olan sorabilir.