- Makaleler
- 50
1 haftadir indirimde, konusunu acan gormedim. Normal piyasasi 715-720 TL civariydi.
Bu arada P20i ile R50i ayni kulaklik. Anlamadigim kisim bolgeye gore R50i ve P20i diye isimlendirilen kulakligin su an neden ayni bolgede iki isimlendirmeyle de satisa ciktigi
2 gun once almistim, bugun elime ulasti, bass kalitesi gayet iyi. Bass agirlikli bir kulaklik. Incelemesini yapacagim yakinda.
www.akakce.com
Bu arada P20i ile R50i ayni kulaklik. Anlamadigim kisim bolgeye gore R50i ve P20i diye isimlendirilen kulakligin su an neden ayni bolgede iki isimlendirmeyle de satisa ciktigi
2 gun once almistim, bugun elime ulasti, bass kalitesi gayet iyi. Bass agirlikli bir kulaklik. Incelemesini yapacagim yakinda.
Anker SoundCore P20i TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore P20i TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore P20i TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!