Makaleler
22
Yer
Cordis Die
Selamlar.

Ne kadar dinlenirsem dinleneyim, uyursam uyuyayım gün içerisinde gebere gebere dolaşıyorum. İyi bir takviyeye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Son zamanlarda Nutraxin'in Magnezyum, C ve B12 takviyelerini araştırdım, epey öneren var. Multivitamin şeklinde kullanmak istemiyorum, ayrı ayrı almak istiyorum. Çok da bilgim yok ama. Sizlerin bir tavsiyesi varsa, kullandığınız ürünler vesaire, dinlemek isterim. Teşekkür ederim.

Ayrı ayrı almanız daha mantıklı zaten. Multiyi kolaj gibi düşünün. Hepsinden azar azar yapmışlar, ortaya yapmışlar. Protein Ocean ürünlerini yıllardır kullanıyorum ve memnunum. Özellikle dediğiniz gibi halsizlik için Magnezyumun Bisglisinat formunu almalısınız.

Ayrı ayrı almanız daha mantıklı zaten. Multiyi kolaj gibi düşünün. Hepsinden azar azar yapmışlar, ortaya yapmışlar. Protein Ocean ürünlerini yıllardır kullanıyorum ve memnunum. Özellikle dediğiniz gibi halsizlik için Magnezyumun Bisglisinat formunu almalısınız.
Yalnızca Magnezyum yeterli olur mu peki, yanına B12 gibi ekstra takviyeler almalı mıyım?

Magnezyum glisinat alın. 200-400 elemental arası almanız gereken günlük, uyumadan yarım saat önce atın, gevşetir; sabaha dinç uyanırsınız.

Gün içerisinde tekrar almama gerek var mı, uyumadan önce alınan bir tablet yeterli olur mu?

Yalnızca Magnezyum yeterli olur mu peki, yanına B12 gibi ekstra takviyeler almalı mıyım?

Alabilirsiniz, vücutta depolanmıyor zaten. Günlük alınmalı. Başlangıç için günlük 2 kapsülü geçmeyin.

Gün içerisinde tekrar almama gerek var mı, uyumadan önce alınan bir tablet yeterli olur mu?
Gün içinde olmak zorunda değil. Arkadaşın dediği gibi uyumadan önce 2 kapsülü birden alın. Bölmenize gerek yok.

Sindirim problemi yaşıyorsanız gün içi ve akşam atın yoksa ikisini uyumadan önce atabilirsiniz. Amazon Prime varsa 250 TL'ye geliyor.

Ben 2 tane tüketiyorum günlük 1 tane etki etmiyor o yüzden çift kullanıma göre yazdım.