Detaylar
Kim cevapladı?Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Magnezinc, oksit formu içeriyor. Emilimi düşük. Genelde kemik ağrısı, romatizma hastaları için verilir.
Orzax Magnezyum kompleksi alabilirsin.
200 mg magnezyum içeriyor.
100 mg'ı sitrat, 50 mg malat (enerji verir), 50 mg biglisinat (sakinleştirir ve uyku düzenler).
Orzax Magnezyum kompleksi alabilirsin.
200 mg magnezyum içeriyor.
100 mg'ı sitrat, 50 mg malat (enerji verir), 50 mg biglisinat (sakinleştirir ve uyku düzenler).
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
magnimore plus öneririm magzeyum olarak. çinko için pikolinat iyi bir formdur ve 15 mg var.Magnezinc bittikten sonra(eğer kullanımda herhangi bir rahatsızlık yaşamazsam bırakmam)
Nutraxin magnezyum komplexini ve dynavit çinko pikolinat alayım hocam.
shiedae3
Başarılı
Magnimore Plus öneririm magzeyum olarak. Çinko için pikolinat iyi bir formdur ve 15 mg var.
Magnimore pahalı geldi hocam benim dediğimle aman aman farkı var mı?
Bunu deneyebilirsiniz hocam https://www.evdeeczane.com/venatura-magnezyum-bisglisinat-takviye-edici-gida-60-kapsul
2 tablet olarak tüketilmesinde bir sakınca var mı bilmiyorum ben öyle kullanıyorum iş görüyor.
Araştırınca sizin öneriniz en mantıklı gibi duruyor hocam site orjinallik konusunda güvenilir mi?
Son düzenleme:
Magnimore pahalı geldi hocam benim dediğimle aman aman farkı var mı?
Araştırınca sizin öneriniz en mantıklı gibi duruyor hocam site orijinallik konusunda güvenilir mi?
Magnezyum siparişi verdim orjinal geldi ama sorun yaşarsanız nasıl geri dönüş yaparlar bilmiyorum araştırmanızda fayda var.