shiedae3

Başarılı
Dahiliye'ye gittim ve tahlillerimde D vitaminim eksik olduğu için doktor vitamin yazarken spor yaptığımı ve recovery için magnezyum ve çinko yazmasını istedim.

Magnezinc isimli takviyeyi yazdı ancak reçeteyi okuduğumda oksit ve sülfat formlarında yani verimsiz formlarda bulunduğunu fark ettim.

Geçmişte kullanmış olan arkadaşlar veya bu konulardan anlayan arkadaşlar görüş ve fikirlerinizi bekliyorum.

Yapay zekaya sorduğumda verimsiz formlar midemi boş yere yorabilir dedi.

@Lotr Manyağı

Son düzenleme:
D vitamini için d3k2 formlarını al. Magnezyum için internetten al arkadaşım eczacı 3 katına satıyor. İnternettekiler çakmadır diyor.

Zaten D3K2 kullanıyordum ama onu reçeteden yazdı doktor magnezinc de aynı şekil bayağı ucuza geldi.

Zaten D3K2 kullanıyordum ama onu reçeteden yazdı doktor magnezinc de aynı şekil bayağı ucuza geldi.
Doktorlar bu konulara bir tık uzak maalesef hepsi olmasa da çoğu diyelim. Newday magnezyum yaz bir bak yapay zekaya da sor. ben 1.5 yıldır kullanıyorum. Bu forumda farklı önerilerde bulunan arkadaşlar da var da ben memnunum.

Dahiliye'ye gittim ve tahlillerimde D vitaminim eksik olduğu için doktor vitamin yazarken spor yaptığımı ve recovery için magnezyum ve çinko yazmasını istedim.

Magnezinc isimli takviyeyi yazdı ancak reçeteyi okuduğumda oksit ve sülfat formlarında yani verimsiz formlarda bulunduğunu fark ettim.

Geçmişte kullanmış olan arkadaşlar veya bu konulardan anlayan arkadaşlar görüş ve fikirlerinizi bekliyorum.

Yapay zekaya sorduğumda verimsiz formlar midemi boş yere yorabilir dedi.

@Lotr Manyağı
Piyasada en F/P Protein Ocean ZMA var alıp kullanabilirsin. Zamanında aktif ve ağır spor yaptığım dönemde kramplar için doktor yazmıştı fakat ikili ikili atmama rağmen kan değerlerim bile doğru düzgün yükselmemişti, kısacası Berko ürünü olan Magnezinc bana göre "fıs". Ama yıllar önceydi, 2 hafta deneyip tekrar kan testi yaptırmanı öneririm eğer ucuza geliyor ve değerlerini ortalama veya ortalama üstünde tutmana yardımcı oluyorsa kullan gitsin.

@yusakaraa, ZMA da oksit ve sülfat hocam.

Doktorlar bu konulara bir tık uzak maalesef hepsi olmasa da çoğu diyelim. Newday magnezyum yaz bir bak yapay zekaya da sor. Ben 1.5 yıldır kullanıyorum. Bu forumda farklı önerilerde bulunan arkadaşlar da var da ben memnunum.

Newday magnezyum da çokmuş hocam 250mg takviye değil de eksiklik için kullanılacak bir doz gibi.

magnezyum ve çinko aynı anda alınmamalı. araya süre girmeli. birbirini baskılar(emilim rekabeti). çinko günlük 50 mg'ı geçerse bağırsak sağlığını bozar. bağırsağın iki ana taşıyıcı maddesi bakır ve çinkodur. çinko bakırı çok baskılarsa sağlık bozulur. çinko 15 mg al 3 ay kullan 1 ay ara ver. magnezyum sürekli alabilirsin. D vitamini de kalsiyum metabozilmasını bozabilir aşırı ve az alımda, sürekli kullanma.

internetten yüksek puanlı satıcılardan alabilirsin, kazıkçı ve fırsatçı eczacı esnafına para kazandırma.

Magnezyum ve çinko aynı anda alınmamalı. Araya süre girmeli. Birbirini baskılar(emilim rekabeti). Çinko günlük 50 Mg'ı geçerse bağırsak sağlığını bozar. Bağırsağın iki ana taşıyıcı maddesi bakır ve çinkodur. Çinko bakırı çok baskılarsa sağlık bozulur. Çinko 15 mg al 3 ay kullan 1 ay ara ver. Magnezyum sürekli alabilirsin. D vitamini de kalsiyum metabozilmasını bozabilir aşırı ve az alımda, sürekli kullanma.

İnternetten yüksek puanlı satıcılardan alabilirsin, kazıkçı ve fırsatçı eczacı esnafına para kazandırma.

Magnezinc bittikten sonra(eğer kullanımda herhangi bir rahatsızlık yaşamazsam bırakmam)

Nutraxin magnezyum komplexini ve dynavit çinko pikolinat alayım hocam.