Doktorların yazdığı eczanelerde satılan pembe bir tane var, ondan bir fayda görmedim. Kendim alabileceğim kaliteli, etkisini çabucak hissedebileceğim, öneriniz var mı?

Doktorların yazdığı eczanelerde satılan pembe bir tane var, ondan bir fayda görmedim. Kendim alabileceğim kaliteli, etkisini çabucak hissedebileceğim, öneriniz var mı?
Mümkünse doktora tekrardan gitmeniz daha iyi olur, oral takviye fayda etmediyse B12 iğnesi verebilirler. Ne kadar süre kullandınız? Ayrıca dediğiniz pembe olan aşağıdaki mi?

1761932996449.webp

Evet. Bana "takıntılı mısın değerler iyi" dedi. Sinirlendim çıktım. O yüzden bunlarla uğraşmak istemiyorum. Ne önerirsiniz?

Günlük hayatınızda sorun yaratmıyorsa kafanıza takmanıza gerek yok, eğer sorun yaratıyorsa özel hastaneye veya farklı bir doktora gitmek dışında bir şey öneremem. Diğer değerlerin nasıldı?

Dediğim gibi özel hastaneye veya farklı doktora gitmek dışında yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Eczanelerde reçetesiz satılan takviyeler oluyor onları deneyebilirsin fakat faydası olur mu bilemem. Emilim bozukluğu yapan bir hastalığınız varsa idrarla veya dışkıyla atılıyor olabilir. Buradan kesin bir şey söylemek zor.