@Lotr Manyağı @Livo

O halde mg bisiglinat ve B12 alayım. Uyumadan yarım saat kadar önce ikisini de atsam yeterli sanırım. Peki hangi ürünü almalıyım, piyasada çok ürün var. Nutraxin bayağı methediliyor. Bütçe problemi yok.

Attığım glisinatı alabilirsiniz 160 elemental var 2 tane atınca üst sınıra ulaştırır zaten.

B12 için bir fikrim yok sağlık ocağından yazdırıyorum kullanmam gerektiğinde.

@Lotr Manyağı @Livo

O halde MG Bisglisinat ve B12 alayım. Uyumadan yarım saat kadar önce ikisini de atsam yeterli sanırım. Peki hangi ürünü almalıyım, piyasada çok ürün var. Nutraxin bayağı methediliyor. Bütçe problemi yok.

Bence B12 yerime Cognimind tarzı Theanin ve B12 bazlı şeylere bakın unutkanlığınıza ciddi etkisi oluyor ve mentalinize iyi yarıyor. MG konusuna gelirsek Bisglisinat iyi emilen bir form fakat çoğu firmada kalitesiz. Ben emilimi zor olan fakat daha kaliteli bileşenlere sahip Complex formunu tercih ettim.

MG önerisi: https://proteinocean.com/mag-complex

Ekleme olarak eğer alabiliyorsanız Flava yerine Solgar'ı tercih edin. Flava düşük-orta segment bir firmadır. Bana B6 gibi çeşitli bileşenlerin etkisi yaradığı için aldım.

Cognimind önerisi: Natures Supreme Cognimind Plus Citicoline 60 Kapsül - Vitaminler

Bu ürünü seçme sebebim hem kalitesine güveniyorum hem de ucuzdu ben aldığım dönemde. Muadilleri 1300 iken kendisi 800TL'ydi.

Çok bilinmeyen bir firmadan almak ne kadar mantıklı bilemedim.

Bence B12 yerime Cognimind tarzı Theanin ve B12 bazlı şeylere bakın unutkanlığınıza ciddi etkisi oluyor ve mentalinize iyi yarıyor. MG konusuna gelirsek Bisglisinat iyi emilen bir form fakat çoğu firmada kalitesiz. Ben emilimi zor olan fakat daha kaliteli bileşenlere sahip Complex formunu tercih ettim.

MG önerisi: https://proteinocean.com/mag-complex

Ekleme olarak eğer alabiliyorsanız Flava yerine Solgar'ı tercih edin. Flava düşük-orta segment bir firmadır. Bana B6 gibi çeşitli bileşenlerin etkisi yaradığı için aldım.

Cognimind önerisi: Natures Supreme Cognimind Plus Citicoline 60 Kapsül - Vitaminler

Bu ürünü seçme sebebim hem kalitesine güveniyorum hem de ucuzdu ben aldığım dönemde. Muadilleri 1300 iken kendisi 800TL'ydi.

Çok bilinmeyen bir firmadan almak ne kadar mantıklı bilemedim.
Çok bilinmeyen olduğunu düşünmüyorum dostum. Kendi eczacı arkadaşım satıyor en çok satan olarak söyledi ve öneriyor da. Amazon en güvenilir takviye satıcısıdır. Attığım magnezyum çok satanlarda farkla 1. sırada
1780568072974.webp

Bir aya yakındır Nutraxin Magnezyum ve Orzax D3 vitaminlerini alıyorum, memnunum. Magnezyumu kas ağrılarına iyi geliyor diye duyduğumdan almıştım, D3'e ise yeni başladım. Hangisi işe yaradı bilmiyorum fakat sırt yanmalarım ve ağrılarım azaldı. Yorgunluğa karşı bir faydası var mı bilmiyorum. En azından ben fark edemedim.

Bir aya yakındır Nutraxin Magnezyum ve Orzax D3 vitaminlerini alıyorum, memnunum. Magnezyumu kas ağrılarına iyi geliyor diye duyduğumdan almıştım, D3'e ise yeni başladım. Hangisi işe yaradı bilmiyorum fakat sırt yanmalarım ve ağrılarım azaldı. Yorgunluğa karşı bir faydası var mı bilmiyorum. Ben enerji verdiğini düşünmüyorum.
Magnezyum formunun her birinin farklı etkisi vardır onların yoğunluğuna göre kullanım saati değişir. O değerleri yapay zekaya at sana şu zaman kullan der.