Ben indirimdeyken aldım 1.200 TL civarına. Sadece evde müzik dinlemek için kullanıyorum, memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha detaylı bilgi verebilirsiniz almayı düşünenler için fikir olsun.
Şahsen fiyatına göre iyi kulaklık ufak EQ ayarıyla baya kaliteli. JBL Tune'a göre falan çok daha iyi.
Fiyatının en iyisi denilebilir. Genel olarak başarılı bir kulaklık. @Simon hoca daha da detaylı bilgi verebilir.

Arkadaş genel olarak benim konularımı trollüyor zaten, o yüzden pek üstüne düşmedim. Alacak arkadaşlar, aklınız karışmasın. Güzel kulaklık.

Bir ara sürekli 1200-1300 civarlarına düşüp duruyordu. Bayağı uçmuş bunun piyasası.

Biraz daha detaylı bilgi verebilirsiniz almayı düşünenler için fikir olsun.
Şahsen fiyatına göre iyi kulaklık ufak EQ ayarıyla bayağı kaliteli. JBL Tune'a göre falan çok daha iyi.

Sesi kötü. Basslardan perdelenmiş ve boğuk. Hadi bari bass iyidir böyleyse dersin, basslar da doygun değil bence. Şahsen daha önceden kullandığım JBL 520BT'yi tercih ederim. En azından rahat ve şık duruyor. Flat ses profili olarak da daha iyi. Tabii 21i nc özelinde de değil bu dediklerim. Kulak üstü Bluetooth kulaklıkların büyük bir kısmı böyle. Hem kalitesizler hem pahalılar. Genel olarak Anker'in kulaklıklarını sevmiyorum. Yeni kulaklık çıkarırlar eskisinden daha kötü ama 3-4 kat fiyat istemeyi bilirler. 3-4 tane denedim flat ses profili tek düzgün olan space One Pro. Q45 ile Q21i nc arasında bile öyle çok fark yok, böyle bir marka olduğu için sevmiyorum. Hem flat sesleri kötü hem de daha kötüsünü ya da aynı performanslı kulaklığı 3-4 katı pahalıya satıyorlar. Trollediğim de yok bu arada, kullandım denedim yorumlar bunlar.