S sadge Çalışkan Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 2 24 Temmuz 2025 #11 Ankerin servisi cidden güzel yenisini yolladılar bana da. Meyvelilahmacun2 dedi: İstanbul dışındayım nasıl göndereceğim acaba servisi bir arayayım olmadı Genişletmek için tıkla... Trendyoldan hepsiburadadan onarım süreci diye oluştur onlar kargo kodu veriyor diye biliyorum ürünü kutusunda yolla
Ankerin servisi cidden güzel yenisini yolladılar bana da. Meyvelilahmacun2 dedi: İstanbul dışındayım nasıl göndereceğim acaba servisi bir arayayım olmadı Genişletmek için tıkla... Trendyoldan hepsiburadadan onarım süreci diye oluştur onlar kargo kodu veriyor diye biliyorum ürünü kutusunda yolla
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.372 Yer İstanbul 24 Temmuz 2025 #12 Meyvelilahmacun2 dedi: İstanbul dışındayım nasıl göndereceğim acaba servisi bir arayayım olmadı Genişletmek için tıkla... Kargo kodu ile.
Meyvelilahmacun2 dedi: İstanbul dışındayım nasıl göndereceğim acaba servisi bir arayayım olmadı Genişletmek için tıkla... Kargo kodu ile.
KS KS M Meyvelilahmacun2 Çalışkan Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 54 Beğeniler 5 24 Temmuz 2025 #13 teşekkürler hepinize dostlar yarın halledeyim sadge dedi: Ankerin servisi cidden güzel yenisini yolladılar bana da. Trendyoldan hepsiburadadan onarım süreci diye oluştur onlar kargo kodu veriyor diye biliyorum ürünü kutusunda yolla Genişletmek için tıkla... michaelscofield dedi: Kargo kodu ile. Genişletmek için tıkla...
teşekkürler hepinize dostlar yarın halledeyim sadge dedi: Ankerin servisi cidden güzel yenisini yolladılar bana da. Trendyoldan hepsiburadadan onarım süreci diye oluştur onlar kargo kodu veriyor diye biliyorum ürünü kutusunda yolla Genişletmek için tıkla... michaelscofield dedi: Kargo kodu ile. Genişletmek için tıkla...
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.748 24 Temmuz 2025 #14 Meyvelilahmacun2 dedi: peki siz daha önce gönderdiniz mi nasıl işliyor süreç Genişletmek için tıkla... Ben kulaklik gondermedim. Fakat baska bir sey gonderdim. Garanti kapsaminda islemleri baslata basiyorsun. Ardindan kargo koduyla gonderiyorsun.
Meyvelilahmacun2 dedi: peki siz daha önce gönderdiniz mi nasıl işliyor süreç Genişletmek için tıkla... Ben kulaklik gondermedim. Fakat baska bir sey gonderdim. Garanti kapsaminda islemleri baslata basiyorsun. Ardindan kargo koduyla gonderiyorsun.