Anker Soundcore Q35 alınır mı?

Makaleler
3
Dün Amazon’dan 3800 TL’ye aldım. Aktif gürültü engelleme olayları falan hoşuma gidiyor, bütçe olarak 4000 TL düşünüyordum.

Kazıklandım mı yoksa iyi model mi? Q10 kullandım, sevgilime Q10i hediye ettim, gayet memnunduk. Onun getirdiği güvenle basmıştım ama çok da araştırmadım.

Bluetooth 5.0’mış sanırım, LD bilmem ne codec’i var diyor da iPhone’da yok o zımbırtı, siz normal Bluetooth 5.0 olarak bakın ona. Daha güncel versiyonlarla çok farkı olur mu?

Kazıklanmamışsınız hocam. Gayet güzel bir kulaklıktır kendisi. iPhone'lar AAC codec ile uyumlu diye hatırlıyorum.

Dediğiniz codec LDAC codectir fakat iPhone'larda bulunmuyor.

@Simon, farklari neler? Q35 daha gelmedi, direkt iade edebilirim sanirim. Space One daha yeni bir model sanirim ancak ikisinin guvenilir kiyaslamasini bulamadim.

@Simon, farklari neler? Q35 daha gelmedi, direkt iade edebilirim sanirim. Space One daha yeni bir model sanirim ancak ikisinin guvenilir kiyaslamasini bulamadim.
Q35 eski model BT 5.0. Space One 5.3 ile geliyor. Space One ANC açısından ve ses açısından daha iyi incelemelere göre.
Burada Q45'le karşılaştırması var. Güvenilir bir kanal.

2800 liraya Space One var. Q35 bir tik daha iyi olsa bile 1000 TL'lik fark 1000 TL'lik farktir. @Smmmhunter ne dusunuyorsun? Iade edip Space One'a kayayim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…