Premium zaten çok pahalı bir şey değil, almak isteyen alabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Önerdiğim bir kulaklık değil şahsen, üstüne biraz daha eklenip daha iyisi alınabilir. Sebebi @Yavuz Çetin hocamın yapmış olduğu rehberde gayet iyi açıklanmış, altında da bayağı tartıştık.
R50i bende de ikiye ayrılmıştı, sizin konunun altında da söylemiştim o yüzden belirteyim dedim. Diğer konuda konu sahibi düşürdüğünü söylüyordu sanırım, benimki durduğu yerde kutunun içinde ikiye ayrılmıştı. Servis de sorun bizden değil diyerek reddetti.TWS ürünler için bir şey demedim ancak R50i'nin ikiye ayrıldığı bir konu var forumda. Kırılan ürüne baktığımızda sorun üründen dolayı gibi görünüyor. Ben olsam yine de servislerinden dolayı tercih etmezdim.
R50i bende de ikiye ayrılmıştı, sizin konunun altında da söylemiştim o yüzden belirteyim dedim. Diğer konuda konu sahibi düşürdüğünü söylüyordu sanırım, benimki durduğu yerde kutunun içinde ikiye ayrılmıştı. Servis de sorun bizden değil diyerek reddetti.
Benimki de silerken ayrıldı. Şuan bir sıkıntı yok ama ilerde sıkıntı olabilir.R50i bende de ikiye ayrılmıştı, sizin konunun altında da söylemiştim o yüzden belirteyim dedim. Diğer konuda konu sahibi düşürdüğünü söylüyordu sanırım, benimki durduğu yerde kutunun içinde ikiye ayrılmıştı. Servis de sorun bizden değil diyerek reddetti.
Bizimkinde sağ taraftan çok az ses gelmeye başladı. Annem çok sorun etmiyor o kullanıyordu.
Premium zaten çok pahalı bir şey değil, almak isteyen alabilir.
T13 ANC şuan 600TL.Bizimkinde sağ taraftan çok az ses gelmeye başladı. Annem çok sorun etmiyor o kullanıyordu.
Biraz daha üstüne para koyup QCY T13 almak daha mantıklı.
Şubatta ben 900 TL'ye almıştım.T13 ANC şuan 600TL.
Teşekkürler. Premiumdan tanımlı 100 TL indirim ile 500 TL'ye geldi.T13 ANC şuan 600TL.