OsmanCihat

Başarılı
Beni ders çalışırken ve müzik dinlerken tatmin edebilecek, uzun saatler kafamda tutabileceğim bir kulak üstü kulaklık arayışı içindeydim. Aynı markanın Q30 modelini almayı düşünüyordum. Karşıma bu kulaklık çıktı; fiyat olarak çok bir farkları yok, ancak birleşim yerleri kırılıyor diyorlar. Öyle bir kronik sorunu var mı, alınır mı? En az 2 yıl kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni ders çalışırken ve müzik dinlerken tatmin edebilecek, uzun saatler kafamda tutabileceğim bir kulak üstü kulaklık arayışı içindeydim. Aynı markanın Q30 modelini almayı düşünüyordum. Karşıma bu kulaklık çıktı; fiyat olarak çok bir farkları yok, ancak birleşim yerleri kırılıyor diyorlar. Öyle bir kronik sorunu var mı, alınır mı? En az 2 yıl kullanacağım.

Fiyatına değer mi değmez mi bilmiyorum ama ben memnunum, ses kalitesi falan tatmin ediyor. Ama bu kulaklıklar dışarıda kullanmaya pek uygun değiller biraz büyük gözüküyor.

CMF headphone Pro'yu oneririm space One yerine.

Tasarımı maalesef hiç hoşuma gitmedi hocam space One alınmaz mı?

Fiyatına değer mi değmez mi bilmiyorum ama ben memnunum, ses kalitesi falan tatmin ediyor. Ama bu kulaklıklar dışarıda kullanmaya pek uygun değiller biraz büyük gözüküyor.

Dışarıda fazla kullanan birisi değilim zaten kapalı alanlarda kullanacağım daha çok sağlamlığıyla alakalı bir sorununuz var mı alırsam kırılmasıyla falan uğraşmak istemiyorum.

4000-4500 civarı ANC kalitesi bir tık daha önemli benim için.
Space One, ANC olarak dandik bir model. Bunu oneririm ancak CMF'in epey bi gerisinde bu da.

Butce 8 binlere cikaraa Space 2 tavsiye ederim. Tabii 2x cikman gerek bu kulaklik icin bu da zorlayici olabilir. Linkini attigim kulaklik Space One'dan daha iyi ve daha ucuz.

Ben space One ı denediğimde hiç beğenmemiştim yani fiyatına göre hakikaten kötüydü. Space One Pro güzeldi ama. Tabii ben çoğu kulak üstü Bluetooth'u beğenmiyorum zaten, Sennheiser momentum 4 denemiştim onu bile beğenmedim. Artık bir ayar mı gerekiyor uzun mu kullanmak gerekiyor nedir anlayamadım. Ama space One Pro'yu beğenmiştim mesela.