- Makaleler
- 23
Tum zamanlarin en dusuk fiyati. Bu fiyata cok iyi bir kulaklik. Satici Amazon.
Bu daha iyi farkla.
Degil. Accentum Plus ile kiyaslanacak model. Duz Accentum ile kiyaslanmamali. Anker daha basarili.
Liberty 4 PRO kullanıyorum, daha önce de Anker Q10 ve Q30 kullanmıştım. Liberty 4 PRO tercih ederim.
Fiyatı harikaymış o zaman. Sennehiserin Türkiye servisi çok kötü cidden. Anker bana göre bu konuda rakipsiz. Umarım bozmazlar kendilerini.Degil. Accentum Plus ile kiyaslanacak model. Duz Accentum ile kiyaslanmamali. Anker daha basarili.
Teşekkür ederim bir düşüneyim. Bu arada Soundcore Life P3i modelinden buna geçersem çok fark hisseder miyim? 5k verip buna geçmeye değer mi?
Anker'de o kadar iyi degil aslinda. Anker, Avrupa'da bu kulakligin yanina tasima cantasi veriyor. Turkiye'de tasima cantasi cikmiyor. Sadece kulaklik, sarj kablosu ve kullanim kilavuzuna sahip.Fiyatı harikaymış o zaman. Sennehiserin Türkiye servisi çok kötü cidden. Anker bana göre bu konuda rakipsiz. Umarım bozmazlar kendilerini.
Butce el veriyorsa deger. Fark hissedersin. Headset olarak basarili bir model.Teşekkür ederim bir düşüneyim. Bu arada Soundcore Life P3i modelinden buna geçersem çok fark hisseder miyim? 5k verip buna geçmeye değer mi?
Türkiye'ye gelen her ürün kırpık, sadece Anker değil. Örnek olarak Nzxt C750 psu bize kırpılmış halde geliyor. Anker'in yetkili servisi bana gore cok basarili. Hic pişman etmediler. Kulaklık kulağımdan düşüp kırıldığında bile sıfırı ile degistiler.Anker'de o kadar iyi degil aslinda. Anker, Avrupa'da bu kulakligin yanina tasima cantasi veriyor. Turkiye'de tasima cantasi cikmiyor. Sadece kulaklik, sarj kablosu ve kullanim kilavuzuna sahip.